Bekvämt och modernt på Rönneberga - | Konferensvärlden
Rönneberga
Rönneberga
Rönneberga
Rönneberga
Reportage > Bekvämt och modernt på Rönneberga

Bekvämt och modernt på Rönneberga

Konferenspärlor Mindre än tjugo minuter från Stureplans brus ligger Rönneberga på nordöstra Lidingö. I denna renoverade hotell- och konferensanläggning råder en lugn och avkopplande atmosfär som inspirerar till effektiva och goda möten.

15 november 2016, uppdaterad: 15 november 2016

Med ljusa, fina konferensutrymmen, som är anpassningsbara för grupper från en handfull upp till drygt 200 personer och utrustade med senaste tekniken, finns allt man kan önska sig som konferensgäst på Rönneberga. Att rummen dessutom är begåvade med en underbar utsikt över Stockholms inlopp gör naturligtvis inte trivseln sämre.

Mat med utsikt

En nog så viktig del av en bra konferens är maten och även här har Rönneberga satsat mycket på anläggningens restaurang som kan ta emot 220 sittande gäster. Vid fint väder sitter man gärna ute under stjärnklar himmel på segelterrassen, som också lämpar sig väl för barbecue.

– Våra trotjänare i köket har en välgrundad känsla för hur man får matgäster glada och belåtna. Från morgonens digra frukostbuffé, via stärkande lunch till aftonens finstämda, välsmakande galasupé. Ett stort plus är vyn över Stockholms hamninlopp där kryssningsfartygen majestätiskt blandar sig med segel- och motorbåtar i alla format, förklarar Gunilla Runsten, VD för Rönneberga.

Spa, motion och träning

Men man har också under de senaste åren satsat mycket på spa, motion och träningsmöjligheter.

– Jag skulle säga att vi har overkligt bra förutsättningar här. En anläggning som får den mest kräsne att både höja på ögonbrynen och tappa hakan. Bassäng med jetstreamer, regndusch, bubbelpool och när man blir sugen på en iskall dryck är baren förstås öppen, konstaterar Gunilla Runsten.

I nära anslutning till poolen finns också ett splitternytt, hypermodernt gym och för alla som gillar att basta finns både en stor inglasad torrbastu och en härlig ångbastu.

Mycket aktiviteter

På Rönneberga finns en utomhusterrass och inglasade altaner där man kan njuta av den strålande utsikten över havet. Och för den som vill aktivera sig finns även biljard, dart, boule och på gården finns också en egen tennisbana och en fotbollsplan.

I omedelbar anslutning till Rönneberga öppnar många natursköna och inbjudande promenadstråk upp sig. Och en 8,5 kilometer lång mountain bikeled går på slingrande stigar och i branta backar och erbjuder härlig cykling i närheten av havet.

Om Rönneberga

På Rönneberga finns totalt 178 bäddar fördelade på 108 modernt inredda hotellrum. Det finns också 14 konferenslokaler för grupper upp till 220 personer. Med bil eller egen busstransport tar det cirka tjugo minuter in till Stockholm city. Läs mer om Rönneberga på Konferensguiden.se. Här erbjuds du dessutom kostnadsfri bokningshjälp med konferens, kickoff och event.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.