Gimo Herrgård – redo för de nya mötena - | Konferensvärlden
Gimo Herrgård
Gimo Herrgård
Gimo Herrgård
Gimo Herrgård
Reportage > Gimo Herrgård – redo för de nya mötena

Gimo Herrgård – redo för de nya mötena

Slott & Herrgårdar På uppländska Gimo Herrgård har man arrangerat storslagna möten och pampiga fester i över 200 år och nu går man in i en ny spännande fas för att möta de senaste mötestrenderna.

26 november 2015, uppdaterad: 26 november 2015

Många möten hålls numera online men fler och fler börjar inse vikten av att mötas fysiskt och vi märker en tydlig tendens att man lägger mer fokus på de sociala delarna av sin konferens. Det finns ett värde i att umgås, förklarar Mathias Schneider, VD för Gimo Herrgård.

En helt ny väg gör att Arlanda bara är 45 minuter bort och en av de främsta anledningarna till att så många väljer Gimo Herrgård är just läget - den rofyllda miljön med de vidsträckta parkerna, grandiosa 1700-talssalongerna och Sjöstugan nere vid Gimosjön får gästerna att spendera mer tid med varandra.

Vill man vara i city så är man i city, men är det viktigt att gästerna lär känna varandra och får möjlighet att diskutera utan distraktioner så kommer man till oss, fortsätter han.

Gourmet-matlagning
Att göra saker tillsammans blir allt populärare och för de kulinariskt intresserade konferensbesökarna kan man också få prova sina matlagningsfärdigheter tillsammans med en av Gimo Herrgårds gourmetkockar. Gruppen delas in i tre mindre lag och blir tilldelade antingen en förrätt, varmrätt eller efterrätt och det hela avslutas med att man - efter att ha tillagat sina respektive rätter - sedan tillsammans äter allt det goda man lagat.

Ett av de största slott- och herrgårdshotellen
Gimo Herrgård har 88 gästrum och sviter, vilket gör hotellet till ett av de största bland Sveriges slott- och herrgårdshotell och även om herrgården är stor med privata salonger, terrasser och till och med flyglar, så finner även den mindre gruppen en intim plats att mötas på utanför konferensrummet.

Våra konferensrum är ljusa och fräscha, vi har den senaste tekniken och vår mat smakar fantastiskt gott, men idag är detta hygienfaktorer och vi måste ständigt utveckla oss själva för att ligga i framkant, berättar Mathias Schneider. Vi jobbar enligt våra kärnvärden glädje, intresse, motivation och organisation för att skapa mötesmiljöer som är anpassade för både traditionella konferenser och för den som önskar något annorlunda.

Möte i badrock
Nyheten ”Badrocksmöten” har blivit en riktig storsäljare bland ledningsgrupper och mindre sällskap som önskar kombinera nytta med nöje. På Sjöstugans övervåning finns ett fullt utrustat mötesrum och på nedervåningen serveras hälsosamma mocktails i baren med anslutning till bastu, badtunna och brygga för bad året om.

Sjöstugan har sedan den öppnade 2013 blivit en stor succé och med vår nya utomhusbiograf kan du se Champions League-fotboll från den vedeldade badtunnan medan du serveras en kall drink från vår barmästare, avslutar Mathias. Ett perfekt sätt att fira en fullspäckad dag på Gimo Herrgård.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.