Konst och Spa i Tylösand - | Konferensvärlden
Hotel Tylösand
Foto: Pamela.se
Hotel Tylösand
Hotel Tylösand mötesresort.
Foto: Pamela.se
Hotel Tylösand
Utsikt från hotellrum.
Foto: Pamela.se
Hotel Tylösand
Konferenslokal
Foto: Pamela.se
Reportage > Konst och Spa i Tylösand

Konst och Spa i Tylösand

Konferenspärlor I sanddynerna utanför Halmstad tronar vackra Hotel Tylösand. Det här är hotellet som i tre år fått utmärkelsen ”Sveriges ledande sparesort”. Och samtidigt som man är en av Västsveriges mest betydande konferensanläggningar, huserar hotellet också Sveriges största konstgalleri.

1 november 2016,

Med franska Trouville som förebild skapade Hovfotografen Johan Hallberg år 1906 Tylösands Havsbad. Det forna badhotellet ägs idag av affärsmannen Björn Nordstrand och popartisten Per Gessle, båda med rötternai Halmstad.

Hotel Tylösand är designat för konferenser i alla storlekar, men i det stora huset i sanddynerna finns plats för så mycket mer: nöjen, musik, flera konceptrestauranger, spa, gym och – inte minst – Sveriges största konstgalleri för modern fotokonst.

Internationell utmärkelse

För tredje gången utsågs Hotel Tylösand i september i år till Sveriges ledande sparesort under den internationella resebranschorganisationen World Travel Awards prisutdelningsgala i Italien.

– Vi tyckte att det var stort att ha tagit hem två guldmedaljer som Sveriges ledande sparesort både 2012 och 2015. Men att göra det ännu en gång är snudd på ofattbart, konstaterar Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand.

Priset kom precis efter att Hotel Tylösand hade byggt om sitt spa från grunden. Den 15 augusti slogs nämligen portarna upp för ett djärvt och nytänkande spakoncept, som med musik, film, ljudterapi och en lång rad innovationer flyttar spaupplevelsen till en helt ny nivå.

Näringsämnen för hela kroppen

En spännande nyhet i hotellets spa är Mixologibaren, där alla sorters näringsämnen för såväl kroppens insida som utsida har samlats på ett ställe. Det betyder att raw food, ekologisk hudvård, smoothies, nyttogodis, skrubbar på lösvikt, snacks och kroppskrämer med doft av blåbär, päron och aprikos står på menyn i något som närmast liknar en färgstark glassbar för kropp och själ!

Avskilt men tillgängligt

Hotel Tylösand ligger avskilt och naturskönt på den vackra stranden, men ändå tillgängligt för hela affärsvärlden med Halmstads flygplats bara några kilometer bort. Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar med plats för totalt upp till 750 personer, en stor kongresshall, 200 kvadratmeter utställningsyta samt all tänkbar teknisk utrustning, ljus och ljud, finns kapacitet för alla typer av möten här.

Energi från naturen och konsten

Naturupplevelsen får man på en kafferast. Utsikten över havet och den salta luften och kanske en rask promenad längs den långa stranden ger en snabb energikick. Även konstverken i korridorerna överraskar och piggar upp gästerna på Hotel Tylösand. I hotellet finns nämligen Sveriges största konstgalleri för modern fotokonst: Galleriet Tres Hombres. Här visas världsberömda fotografer såsom Albert Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney med flera och merparten av fotokonstverken är till salu för besökaren.

Fakta Hotel Tylösand

På Hotel Tylösand finns 230 hotellrum och 30 konferenslokaler i varierande storlek, och en magnifik kongresshall med havsutsikt och plats för upp till 750 personer.

Läs mer om Hotel Tylösand på Konferensguiden.se. Här erbjuds du även kostnadsfri bokningshjälp med konferens, kickoff och event.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.