Rezidors största uppgradering någonsin i Norden - | Konferensvärlden
Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm
Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm
Radisson Blu Hotel i Bodø, Norge
Radisson Blu Hotel i Bodø, Norge
Reportage > Rezidors största uppgradering någonsin i Norden

Rezidors största uppgradering någonsin i Norden

Hotell Rezidor Hotel Group är igång med sitt mest omfattande renoverings- och ombyggnadsprogram någonsin. Flera av gruppens Radisson Blu och Park Inn by Radisson hotell i Norden ska renoveras med målet att man ska kunna erbjuda sina gäster internationella hotellupplevelser och branschens bästa service.

24 maj 2016, uppdaterad: 28 september 2016

Inom de närmaste åren kommer Rezidor Hotel Group att ha investerat över en miljard kronor i det stora renoveringsprojekt som just nu pågår runtom i Norden. I tillägg till detta kommer stora investeringar från ägarna till hotellfastigheterna.

Ännu bättre upplevelser

- Syftet är att ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. Många av rummen renoveras och en del av hotellen kommer att få nya internationella restaurangkoncept som anpassas med lokala rätter och råvaror, förklarar Tom Flanagan, Area Vice President för Rezidor Hotel Group i Norden.

Rezidor driver 60 hotell i hela Norden och under de kommande tre åren ska hotellkedjan renovera flera av Radisson Blu-hotellen och Park Inn by Radisson-hotellen.

Radisson Blu Hotel i Malmö och Radisson Blu Arlandia är redan klara, liksom många av rummen på Radisson Blu Royal Viking i Stockholm. Nu står Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm på tur. I Norge är bland annat Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, Radisson Blu Royal i Stavanger och Radisson Blu Hotel i Bodø också renoverade. 

Välkända designteam 

Hotellkedjan samarbetar med bland andra Stylt Trampoli, Doos Architects, Snøhetta och LINK arkitektur för att genomföra den omfattande uppgraderingen av rum och hotellokaler i Norden.  

- Vi samarbetar med de bästa eftersom de känner till marknaden och vågar överraska och ge gästerna mer än vad de förväntar sig. Vi arbetar även nära vårt internationella nätverk då vi vill ge gästerna en internationell design med lokal twist när de besöker våra nordiska hotell, berättar Tom Flanagan.

Projektet är tänkt att slutföras inom ett par år och huvudfokus kommer att ligga på uppgradering av hotellrum och gemensamhetsytor, liksom av konferenslokaler. För att gästerna ska märka så lite av ombyggnationerna och renoveringarna som möjligt, kommer dessa att genomföras gradvis och i olika faser.

Läs mer om Rezidors hotell på Konferensguiden.se. Här erbjuds du dessutom kostnadsfri bokningshjälp!

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.