Rönneberga - nära storstan men i lugn och inspirerande miljö - | Konferensvärlden
Rönneberga
Rönneberga
Reportage > Rönneberga - nära storstan men i lugn och inspirerande miljö

Rönneberga - nära storstan men i lugn och inspirerande miljö

Konferenspärlor Mindre än tjugo minuter från Stureplans brus och hets ligger Rönneberga på nordöstra Lidingö. I denna totalrenoverade hotell- och konferensanläggning råder en lugn och avkopplande atmosfär som inspirerar till effektiva och goda möten.

22 februari 2016, uppdaterad: 13 december 2017

Tusentals gäster har mötts och konfererat på Rönneberga varje år sedan anläggningen grundades för mer än 45 år sedan, då som en hypermodern kursgård.

Här har utvecklingen aldrig stått stilla och här finns kompetensen och erfarenheten för att skapa unika utbildningar, konferenser och andra möten.

Alla rum helrenoverade

Under de senaste åren har samtliga hotellrum genomgått omfattande totalrenoveringar. Totalt finns nu 48 enkelrum och 50 dubbelrum, varav fyra minisviter. Utöver dessa har man även sju enrumslägenheter och tre trerumslägenheter, alla av högsta inredningsstandard där flertalet har havsutsikt över Stockholms inlopp.

Anläggningens två stora konferenslokaler, Hugin och Munin, i entréplan genomgick även de förra sommaren en omfattande renovering och möjligheten att öppna upp dessa till en enda stor lokal ”Odin”, innebär att man numera kan ta emot grupper på över 200 personer.

Senaste konferenstekniken är installerad med nya LED-kanoner, ljud med trådlösa myggor/mikrofoner, inspelningsfunktioner, hörslinga med senaste teknik och mycket annat som en kräsen konferensbesökare kan behöva.

Ett spa att drömma sig bort i

För två år sedan invigdes Rönnebergas fantastiska bad- och rekreationsavdelning. Här kan man bada i upplevelsepoolen som har jetstreamer, vattenfall och massageplattor eller njuta av avkopplande och avstressande bubbelbad i någon av bubbelpoolerna. Eller varför inte prova den stora regnduschen som är en upplevelse i sig!

I nära anslutning till poolen finns också ett splitternytt, hypermodernt gym från Lifefitness och för alla som gillar att basta finns både en stor inglasad torrbastu och en ångbastu.

Avkoppling och aktivitet i naturen

Det finns många fina promenadstråk runtomkring Rönneberga och alldeles nedanför hotellet ligger hotellets egen brygga där man kan njuta av utsikten över små och stora båtar som passerar här på väg in mot Stockholm.

Rönnebergas MTB-cykling är en ny konferensaktivitet som går i den välkända naturen där världens största terränglopp, Lidingöloppet, äger rum. I anslutning till hotellet invigdes förra året en helt ny MTB-led på 8,5 kilometer som går på slingrande stigar, i backar och som erbjuder härlig cykling i närheten av havet och anläggningen.

Fakta – Rönneberga:

108 hotellrum – 172 bäddar
14 konferenslokaler, varav den största med plats för 220 personer

Kostnadsfri bokningshjälp på Konferensguiden.se

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.