Storslagen mötesplats i Malmö - | Konferensvärlden
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Reportage > Storslagen mötesplats i Malmö

Storslagen mötesplats i Malmö

Mötestrender Med sitt perfekta läge intill Centralstationen, Malmö Saluhall och bara ett stenkast från stadens puls reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live hela 85 meter över havet. Hotellet som snabbt blev ett fascinerande landmärke i stadssiluetten erbjuder också sina gäster oändliga möjligheter till att trivas och njuta.

25 oktober 2017,

Här kan alla finna sig väl tillrätta oavsett om det är ledighet med familjen eller konferens med företaget som står på schemat. Lyx och flärd är några av ledorden, samtidigt som känslan är avslappnad, kanske till och med mer avslappnad än hemma…

Utsikten över hela staden är vidunderlig: från citykärnan ända till Köpenhamn, via Ribersborgsstranden och de otaliga parkerna som staden har att erbjuda. Allt detta är dessutom inom gångavstånd eller – för att komma till Köpenhamn – en ynka 30 minuter lång tågresa bort.

En levande mötesplats

Clarion Hotel & Congress Malmö Live är en levande mötesplats där konferenserna skräddarsys alltefter önskemål och behov. Här finns 23 lokaler i alla storlekar, för det mindre mötet, den större konferensen eller, om man vill, den enorma kongressalen med plats för upp till 1500 gäster.

Dessutom finns möjligheten att ha två mindre rum ena dagen för att sedan bryta bort väggarna och göra ett enda stort rum till det gemensamma mötet dagen efter. Bara fantasin sätter gränser för vad som går att åstadkomma i de fantastiska lokalerna!

Vacker konst på väggarna

I pausen mellan intensiva möten finns oändligt mycket konst i alla gemensamma utrymmen att njuta av. Inredningen är signerad en rad kända arkitekter och möbeldesigners, något som kan få vem som helst att vilja gå en liten runda i huset. Runtom i hotellet finns enskilda soffgrupper där man enkelt kan koppla upp sig mot hotellets wi-fi och jobba ostört.

I mitten av Clarion Hotel Malmö Live, mitt bland alla konferenslokaler, bultar hotellets hjärta, Living Room. En levande mötesplats där man kan koppla av med en läcker drink i handen eller en god kopp kaffe. På fredagarna spelas musik av en DJ och här kan man fira in helgen fram till midnatt.

Att samlas och fira

De stora lokalerna, som dagtid används för möten och konferenser, kan senare på dygnet ändra karaktär till en festlig miljö med mat och dryck i fokus. Stora after work-event, såväl som mindre arrangemang, catwalks och nattklubb har huserats i hotellets lokaler genom åren.

- Clarion Hotel & Congress Malmö Live har en särskild förmåga att skräddarsy alla arrangemang med atmosfären som yttre gräns. Kick-off med mat och vin som tema eller ett arrangemang med teman som bara den mest kreativa kan komma på - allt är möjligt! Under våra två år har vi haft otaliga event med alltifrån dansgolv till större utställningsmässor med montrar och avskärmningsväggar fyllda med information för att maximera upplevelsen. Allt för att gästen ska kunna utnyttja våra ytor på bästa sätt, förklarar Jens Lyckman, VD för Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

Upplev årets storslagna julfester

Inför julen arrangeras ett ‘Dancing Christmas Party’ där sång, dans och julinspirerad skånsk trerätters middag serveras gästerna under ledning av komikern Johan Rünow. Under några kvällar i början av december erbjuder också Wizex en julinspirerad dansbandskväll och veckan därefter intar Lotta Lundgren och Erik Haag scenen för att på sitt lättsamma och samtidigt lärorika sätt sammanfatta de senaste tusen av åren av julbordsarkeologi.

Spännande restauranger

Med sina två restauranger med olika specialiteter och med sin Skybar har Clarion Hotel Malmö Live något för alla. Eatery Social Taqueria är restaurangen på bottenplan där sangrior och nachos serveras med latinosmak och sköna mexikanska vibes. På Kitchen & Table på 25:e våningen serveras klassiska drinkar och klassisk mat med finess på ett nytänkande vis.

Vinlistan är stor och kunskapen hos personalen gedigen och garanterar att alla gäster kan hitta just det vin som kvällen fordrar.

Skybaren är fulladdad med lyxiga cocktails och för tankarna direkt till New York och Manhattan. Baren har fått smeknamnet Malmhattan och varför förstår man när man sitter där i baren, smuttar på en klassisk drink och hör världens alla språk talas runt omkring.

Fakta Clarion Hotel & Congress Malmö Live:

Hotellet har 23 flexibla konferenslokaler som lätt kan anpassas vid varje enskilt evenemang. I lokalerna finns plats för två till 550 och ända upp till 1500 personer, allt efter önskemål och behov. I anknytning till rummen finns även ett 1300 kvadratmeter stort utställnings- och mingelområde.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.