Storslagen mötesplats i Malmö - | Konferensvärlden
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Slående utsikt
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Kongressalen med plats för 1 500 deltagare.
Reportage > Storslagen mötesplats i Malmö

Storslagen mötesplats i Malmö

Stora möten Med sitt perfekta läge intill Centralstationen och bara ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live 85 meter över marken - ett nytt och fascinerande landmärke i stadssiluetten och ett hotell som snabbt blivit stadens naturliga mötesplats.

3 mars 2017, uppdaterad: 3 mars 2017

Granne med det mesta av vad Malmö har att erbjuda vad gäller kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker ligger detta nybyggda hotell, som verkligen erbjuder något långt utöver det vanliga för såväl stadsbor som för besökare och konferensgäster.

Utsikten är slående över den närbelägna stranden Ribersborg och via Malmös Citytunnel, som även den ligger alldeles intill, når man härliga Köpenhamn på en dryg halvtimme.

En levande mötesplats

Den konstintresserade gästen kan ta del av en betydande samling internationell och modern konst som hänger i hotellets allmänna ytor och den designintresserade kan njuta av hotellets vackra skandinaviska inredning, signerad en rad kända arkitekter och möbeltillverkare.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live är en levande mötesplats med allt samlat under ett tak. Hotellets ”Living Room” är hjärtat och pulsen i huset och här är ingen dag den andra lik; ena dagen möts man av en läcker fotoutställning och nästa en skön jazzduo som uppträder.

Även om vi är mycket stolta över vårt utbud så byggs inte en levande mötesplats på världsberömd design, snygga tavlor eller ens den bästa musiken. En levande mötesplats handlar om människor. Det är människorna som skapar hög stämning oavsett det gäller ett affärsmöte, en fika eller fredagens after-work. Och i vårt Living Room finns det plats för alla typer av upplevelser och möten, förklarar Jens Lyckman, VD för Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

Regionens största kongresshotell

I hotellets bottenplan ligger den flexibla konferensvåningen, med totalt 14 lokaler i olika storlekar. Kongressalen, med plats för 1500 deltagare, är också placerad på detta plan och även denna lokal är flexibel och kan snabbt delas av till fyra separata mötesrum om gästerna så önskar.

Den dynamiska kongresshallen och de stora konferensrummen erbjuder flexibilitet för att skapa nya mötes- och evenemangsupplevelser för såväl nationella som internationella gäster. Oavsett om man vill ha en liten workshop eller en stor gala går det att ordna här - bara fantasin sätter gränserna!

Våra lokaler passar för alltifrån mässor och mingel till middagar, banketter och fester. Och vi hjälper gärna våra gäster att ordna en catwalk, dansgolv eller andra snygga och praktiska lösningar, allt med fokus på att evenemanget ska bli så lyckat som möjligt, konstaterar Jens Lyckman.

I anslutning till kongresshallen finns också två konsertsalar med akustik i världsklass, Malmö Live Konsert, som kan användas vid event, konferenser och andra möten, men där det också arrangeras en mängd olika typer av konserter och andra evenemang öppna för allmänheten och hotellgästerna.

Restaurang och skybar

Människor har alltid träffats över mat och dryck, och det är även en nog så viktig del av en lyckad konferens. På Clarion Hotel & Congress Malmö Live satsar man därför på ett brett utbud av mat och dryck.

Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurangkoncept med tydliga influenser från Mexico och USA, men också från Malmöregionen. Båda restaurangerna drivs av Frida Nilsson, bland annat känd från tv-programmet Kockarnas Kamp.

Och är man sugen på en lyxig drink med hisnande utsikt är det bara att ta hissen upp till Skybaren som ligger högst upp i hotellet, 85 meter över havet, förklarar Jens Lyckman avslutningsvis med ett leende.

Fakta:

Clarion Hotel & Congress Malmö Live har 24 flexibla konferenslokaler som lätt kan anpassas efter varje mötes behov. Lokalerna har kapacitet från två till 550 deltagare och i kongressalen finns det plats för upp till 1500 personer. I anknytning till mötesrummen ligger även ett utställnings- och mingelområde på 1300 kvadratmeter.

Läs mer om Clarion Hotel & Congress Malmö Live på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens, kongress eller event här. Vi erbjuder kostndsfri bokningshjälp!

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.