Till havs med Viking Line – konferenser för alla - | Konferensvärlden
Viking Line
Viking Line
Vikings Line
Viking Line
Viking Line Glory
Viking Glory
Reportage > Till havs med Viking Line – konferenser för alla

Till havs med Viking Line – konferenser för alla

Nöje Ombord på Viking Glory och Viking Grace blir konferensen precis vad du önskar – här finns lösningar för alla. Du reser genom världens vackraste skärgård samtidigt som du konfererar, njuter av god mat, shoppar eller skämmer bort dig på spa. Allt under samma tak – med havet som ständig gäst.

17 juni 2024,

På Viking Line blir alla konferenser möjliga. Effektiva dagkonferenser, dygnskonferenser, konferenser med övernattning i land eller flerdagskonferenser kombinerade med aktiviteter som golf och fiske.

Vi har möjlighet att ordna konferens för alla! Vi sätter ihop ett paket helt utifrån kundens önskemål och behov, berättar Katarina Kneck, Key Account Manager på Viking Line.

Att göra en dagskonferens med Viking Grace och Viking Glory har blivit en riktig storsäljare. Man avreser från Stockholm kl 7.45 med Viking Grace och börjar sin dag med en härlig frukost. Efter ett par timmars konfererande är man framme i Mariehamn där man byter fartyg till Viking Glory och avnjuter en buffé, kopplar av eller fortsätter konferera för att vara tillbaka i Stockholm 19.00. En prisvärd och effektiv dag till havs med 14 konferensrum för 2 till 220 personer och en total kapacitet på 418 deltagare.

Ingen kan ”smita” – är man med ombord så är man. Och fartygen trafikerar världens vackraste skärgård! Alla våra lokaler och allmänna ytor har stora fönster och allt finns under samma tak; konferenslokaler, restauranger, nattklubbar och caféer, fortsätter Katarina.

Viking Glory är det nyaste fartyget i Viking Lines flotta. Hon togs i drift 2022 och har en påkostad och vacker design som skapats tillsammans med designföretaget Koncept. Även här hittar du 14 flexibla konferensrum med kapacitet för nästan 400 personer totalt.

Det är ett väldigt flexibelt fartyg som går att anpassa för en mängd aktiviteter eller arrangemang. Båda fartygen kan ta flera konferensgrupper samtidigt eller en riktigt stor grupp, berättar Katarina.

Det är lätt att hitta en rolig gruppaktivitet när man är ombord. Varför inte göra en trevlig dryckesprovning, en utmanande teambuildingaktivitet eller koppla av i spa-avdelningen och njuta av bubbelbad, relaxpool, snögrotta, panoramabastu, gym och högklassiga BABOR-och ELEMIS-behandlingar. Eller ta med en egen föreläsare ombord för lite extra inspiration och pepp.

Vi kan också skräddarsy en konferens kombinerad med till exempel golf eller fiske på någon av våra många destinationer. Då hjälper vi till att boka stugor eller hotell och berättar vilka restauranger som finns i den specifika staden, säger Katarina.

Det handlar om ett helhetstänk där konferens både blir en underbar båttur, en stadsupplevelse eller ett aktivt äventyr. Måltiderna som intas under båtresan erbjuder många valmöjligheter, från det enkla till lyx, populära bufféer eller trerätters middagar. På Viking Glory finns dessutom Fyren, en unik restaurang eller chambre séparée som kan bokas privat för sällskap upp till 12 personer.

Fyren ligger längst fram i fartyget och har ett roterande golv. Här kan man till exempel inta en fyrarätters avsmakningsmeny samtidigt som fartyget lämnar Stockholm på kvällen, berättar Katarina.

På Viking Line finns något för alla. För den lilla gruppen som önskar en effektiv dag i budgetform, eller den stora gruppen som vill använda de stora lokalerna även till mässor och utställningar. Viking Line är flexibla och mångsidiga och vänder sig till oss alla – oavsett storlek på grupp och plånbok. Lite taxfree-shopping på det är ju aldrig fel och den kan även bokas i exklusiv VIP-form.

Fakta:
Viking Glory och Viking Grace är två av Viking Lines sex fartyg som trafikerar Östersjön. Fartygen erbjuder flexibla konferensmöjligheter för stora och små grupper. Dagskonferenser, konferenser med övernattning eller kombinerade resor med aktiviteter i land. Viking Line vill finnas för alla, och lyckas med det. Stor eller liten, budget eller lyx – alla får plats ombord.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.