38°G - ny utomhuspool på Gullmarsstrand - | Konferensvärlden
Mötesnytt > 38°G - ny utomhuspool på Gullmarsstrand

38°G - ny utomhuspool på Gullmarsstrand

Hälsa & Spa Gullmarsstrand i Fiskebäckskil vidareutvecklar sitt vatten- och relaxkoncept i samarbete med Wingårdhs Arkitekter. I februari/mars kommer anläggningens nya utomhuspool 38°G att vara klar och som namnet tyder på, kommer den att hålla 38 grader hela året. Poolen är belägen i direkt anslutning till raffinerade Sinnenas Havsbad.

14 januari 2016, uppdaterad: 20 juni 2016

Varmvattenspoolen är byggd på pålar och erbjuder hotellets gäster ett naturens eget badrum. Att värma kropp och själ i poolen och sedan hoppa ut i svalkan i det stora havet är en underbar upplevelse.

– Det nya ”badrummet” på Gullmarsstrand blir ett havets ”inne- och uterum” där du njuter av värmen i poolen och svalkan från havet. Den vackra poolen på sina pålar känns både Västkust och Västindien. Den profilerar också vårt läge 0 meter från havet och förstärker de senaste tillbyggnaderna, det vill säga verandan, vårt gym och spaavdelning, säger VD Maria Kjellsson.

Västkusten och havet lockar mängder av nordiska och internationella resenärer till naturupplevelser och aktiviteter. Gullmarsstrands satsning på sitt vatten- och relaxkoncept bidrar till en ökad naturupplevelse, och de kommer i och med detta bättre kunna möta besökarnas krav och förväntningar.

Maria Kjellsson berättar att en stor del av Gullmarsstrands besökare är mötesgäster som håller sina affärsmöten och konferenser på anläggningen året om. Att nu kunna erbjuda ett varmt bad under stjärnorna oavsett säsong är naturligtvisen stor fördel för såväl svenska som utländska gäster.

Läs mer om Gullmarsstrand på Konferensguiden.se. Vi erbjuder även kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.