Anrikt läroverk blir Elite Hotels nya premiumhotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Anrikt läroverk blir Elite Hotels nya premiumhotell

Anrikt läroverk blir Elite Hotels nya premiumhotell

Hotell För ett år sedan påbörjades omvanlingen av Umeås gamla läroverk med anor från tidigt 1900-tal. Arbetet är nu i slutskedet och i mars 2016 slås portarna upp till nya Elite Hotel Mimer i Umeå - ett modernt kvalitetshotell. Investeringen beräknas uppgå till 180 miljoner kronor och stor vikt läggs vid att bevara och restaurera den imponerande byggnaden samt dess vackra detaljer.

1 december 2015, uppdaterad: 1 december 2015

Hotellet kommer att erbjuda 139 rum, konferenslokaler, vacker festvåning samt en 400 kvm stor restaurang med glasfasad och ljusgård. Hotellets centrala läge ger närhet till det mesta i Umeå. Dessutom ligger flygbusshållplatsen och lokaltransporter i direkt anslutning till hotellet. Det kommer även att erbjudas parkering för hotellets bilburna gäster.

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna hotellet i Umeå. Vi har haft ögonen på Umeå länge. Här finns en stor framåtanda och kreativitet vilket gör staden väldigt intressant. Etableringen i Umeå är också ett viktigt steg i vår Norrlandssatsning. Elite kommer nu att ha öppnat fyra hotell längs Norrlandskusten under de senaste tre åren, säger Bicky Chakraborty, vd och ägare, Elite Hotels of Sweden.

Hotellverksamheten beräknas generera ett 50-tal arbetstillfällen och hotelldirektör Sara Johansson, som börjar i december, ska leda verksamheten. Sara har gedigen erfarenhet från hotelldrift och har även utnämnts till Årets unga chef vid Chefsgalan 2015.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.