Aronsborgs Konferenshotell bjuder in till Club 89 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Aronsborgs Konferenshotell bjuder in till Club 89

Aronsborgs Konferenshotell bjuder in till Club 89

Event Samtidigt som Jessica Karlsson var en tonåring med sprayad lugg som tuggade Toy och lyssnade på Prince i sin gula Sony Walkman, så öppnade Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta. Året var 1989. Nu är hon VD på företaget och bjuder in tusentals konferensgäster för att fira företagets 30-årsjubileum.

30 januari 2019,

- Vi visste att vi ville fira med våra gäster. Men alla på en gång verkade förstås orimligt, skrattar Jessica Karlsson.

Lösningen blev att anläggningens nattklubb under hela året omvandlas till Club 89. Med tidsenlig musik, typiska 80-talsdrinkar, viss rekvisita att låna och barpersonal i 80-talskläder bjuder man in sina gäster till en nostalgisk kväll.

- Basen bjuder vi alla våra grupper på under hela året. Vill man sedan göra ännu mer av temat, till exempel ta med utklädningskläder á la 1989, lägga till en nostalgisk efterrätt som banana split till sin middag eller beställa in geléhallonkaktusar och ostkuber, ja då uppmuntrar vi det och hjälper gärna till att ordna.

Under jubileumsåret finns även ett grupprum inrett som en nostalgitripp till 1989. En serie minifilmer har dessutom spelats in för att på ett skruvat sätt illustrera hur branschen kan ha sett ut för 30 år sedan, och säljteamet har laddat med benvärmare i neon till mässorna.

Samtidigt som man hyllar det sena 80-talet pågår en större uppdatering av anläggningens allmänna ytor där lobby, reception och restaurang redan fått ny inredning, nya golv och ny konst.

- Vi flirtar bakåt men går starkt framåt, summerar Jessica Karlsson, som suttit på sin post i 4 år och aldrig slutar fascineras av sin lojala, starka personal.

- Vi har en medarbetare i huset som varit här sedan dag ett – nu är hon hotellchef. Dessutom finns flera som jobbat här sedan tidigt 90-tal. Det är ovanligt i hotellbranschen, och bidrar naturligtvis starkt till att vi kan hålla en konsekvent hög kvalitet, avslutar Jessica Karlsson.

Läs mer om Aronsborg på Konferensguiden.se där du även kan boka nästa konferens.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.