Beer Beauty – ny skönhetsserie baserad på öl från Carlsberg - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Beer Beauty – ny skönhetsserie baserad på öl från Carlsberg

Beer Beauty – ny skönhetsserie baserad på öl från Carlsberg

Hälsa & Spa Carlsberg har tillsammans med det danska skönhetsmärket Urtegaarden tagit fram Beer Beauty, en unik serie skönhetsprodukter som baseras på öl från Carlsberg. I serien ingår schampo, balsam och body lotion och varje produkt innehåller minst 0,5 liter öl. Beer Beauty lanseras den 18 juni och finns att köpa exklusivt på Royal Barbershop i Stockholm eller på thirstforgreat.com.

18 juni 2015, uppdaterad: 30 oktober 2015

De huvudsakliga ingredienserna i en Carlsberg– malt, humle och jäst – innehåller bland annat B-vitamin, proteiner och silikon som alla sägs ha positiv inverkan på hår och hud. Nu används ingredienserna i en professionell hudvårdsserie, när Carlsberg lanserar Beer Beauty.

– Vi har såklart alltid vetat att öl är världens bästa dryck, och när vi dessutom insåg att ingredienserna har en välgörande inverkan på hud och hår var vi tvungna att testa. Vår nya skönhetsserie Beer Beauty både doftar gott och är mjukgörande, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

Det är Carlsbergs laboratorium som tillsammans med det danska skönhetsmärket Urtegaarden tagit fram produkterna i Beer Beauty. Ölet har frystorkats till ett pulver och sedan mixats med ekologiska ingredienser för att skapa en unik serie produkter där varje flaska innehåller 0,5 liter Carlsberg-öl.

Exklusivt antal produkter på Royal Barbershop
Carlsberg Beer Beauty släpps i en limiterad upplaga på torsdag den 18 juni. Då finns ett begränsat antal produkter tillgängliga för 475 kr (per set om tre) på Royal Barbershop i Vasastan, Stockholm. Vid behandling på Royal Barbershop får man även en valfri produkt från Beer Beauty på köpet (så länge lagret räcker).

– Carlsberg Beer Beauty är en riktigt häftig idé och vi på Royal Barbershop är fantastiskt glada att få vara med och lansera serien! Tänka sig att malt, humle, jäst och vatten är en så bra kombination även vad gäller hår- och hudvård, säger Tobias ”Big T” Olsen, barberare och ägare av Royal Barbershop.
 

Carlsberg Beer Beauty består av:

  • Carlsberg Beer Beauty Schampo
  • Carlsberg Beer Beauty Conditioner
  • Carlsberg Beer Beauty Body lotion

Carlsberg Beer Beauty finns även att köpa på www.thirstforgreat.com

Taggar/Etiketter
Carlsberg  Hudvård  Skönhet & hälsa  Stockholm  Öl  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.