Boulebars största satsning någonsin öppnar 2017 - | Konferensvärlden
Boulebar öppnar i Liljeholmen i jan 2017.
Mötesnytt > Boulebars största satsning någonsin öppnar 2017

Boulebars största satsning någonsin öppnar 2017

Nöje I början av januari 2017 öppnar Boulebar sin största satsning någonsin. Då har en stor industrilokal i Liljeholmen förvandlats till medelhavspark med boulebanor, barer, DJ:s och fransk restaurang i två våningar. Boulebar Tryckeriet är en ny mötesplats för hela Stockholm.

15 september 2016,

Nya Boulebar Tryckeriet öppnar på Liljeholmsvägen 14 i Stockholm och är tänkt som en naturlig mötesplats oavsett om man vill umgås över ett parti boule, lyssna på DJ:s, äta franskt eller hänga i baren. 

Boulebars största satsning någonsin

När Boulebar Tryckeriet öppnar har en 1300 kvadratmeter stor industrilokal med två våningar förvandlats till fransk park med restaurang och terrass. Satsningen i Liljeholmen är den största Boulebar någonsin gjort vilket innebär allt från större träd, fler boulebanor, högre i tak och bättre DJ:s till porlande franska fontäner.

– Vi tror verkligen på Liljeholmen som stadsdel och är övertygade om att kunna locka både grannarna i området och långväga gäster, säger Henrik Kruse som var med och grundade Boulebar. Bara den franska restaurangen ska bli värt ett besök utöver allt annat som Boulebar Tryckeriet kommer erbjuda.

Resan började vid Medelhavet

Boulebar startade i en källare på Surbrunnsgatan i Stockholm för femton år sedan. Ett gäng tågluffande vänner hade blivit boulefrälsta vid Medelhavet och ville återuppliva känslan i Sverige. Den ursprungliga lokalen är numera stängd men Boulebar har sedan dess öppnat på nya platser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Senaste stället är Boulebar Tanto vid Hornstulls Strand som öppnade i somras med utomhusboule, fransk grillmeny och bar. Boulebar öppnar även i Köpenhamn under hösten.

– Vi har utvecklats för varje nytt Boulebar som skapats, säger Henrik Kruse. Från början handlade allt om boule men under resans gång blev vi precis lika nördiga i detaljer som ljus och skuggor, växter, musik och fransk mat och dryck. Inför Tryckeriet i Liljeholmen har vi samlat all kunskap från samtliga städer för att skapa vårt drömställe här i Stockholm där allting började. Boulebar Tryckeriet ska helt enkelt bli det bästa vi någonsin gjort.

Nya Boulebar Tryckeriet komemr att ha öppet alla dagar i veckan.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.