Camp Järvsö expanderar – anställer ny hotellchef - | Konferensvärlden
Camp Järvsö
Camp Järvsös nya hotellchef Johan Persson.
Camp Järvsö
Camp Järvsö
Mötesnytt > Camp Järvsö expanderar – anställer ny hotellchef

Camp Järvsö expanderar – anställer ny hotellchef

På nya platser Camp Järvsös nya hotellchef Johan Persson har tio års erfarenhet från hotell- och konferensbranschen – och ännu längre erfarenhet av elitidrott på landslagsnivå. Han är med andra ord som klippt och skuren för den sportiga destinationen Camp Järvsö.

14 september 2022,

– För mig handlar det om att bygga ett lag som gör jobbet tillsammans, så att Camp Järvsö kan leverera den bästa kundupplevelsen, säger Johan Persson.

För ett år sedan öppnade Springtime Group AB Camp Järvsö – en konferens-, tränings- och upplevelseanläggning strax utanför Järvsö i Hälsingland. Det gjorde man tillsammans med fyra av Sveriges ledande tränings- och hälsoprofiler: Carolina och Patrik Klüft samt Cecilia Gustafsson och Peppe Lindholm.

– Fokus under det första året har varit att ge människor möjlighet att uppleva enkelhet och härliga upplevelser som ger energi och minskar stress, i stärkande naturliga miljöer som både erbjuder rörelse och stillhet. Nu är det dags att ta nästa steg och vässa organisationen kring Camp Järvsö ytterligare, säger Patrik Yderberg, vd på Springtime Group.

Det gör man genom att anställa Johan Persson som hotell- och resortchef. Johan har arbetat inom hotell- och konferensbranschen de senaste tio åren, och ännu fler år som tränare och ledare inom svensk baskets elit- och landslagsverksamhet.

– Vi är mycket glada att vi lyckades få just Johan Persson. Han har en enorm erfarenhet av att bygga vinnande team, och kommer att leda arbetet med att säkerställa att Camp Järvsö fortsätter att leverera en premiumupplevelse – där gästen alltid är i fokus, säger Patrik Yderberg, vd på Springtime Group.

– Jag är väldigt taggad och glad över att jag får möjlighet att hjälpa till att driva verksamheten framåt. Camp Järvsö är en magisk plats. Med starka ägare, en stark styrelse och grymma medarbetare så är möjligheterna oändliga, säger Johan Persson.

Springtime Group har 40 års erfarenhet av att arbeta med träning och hälsa, både inom resebranschen och inom media. Träning, hälsa och upplevelser är dessutom en nisch som fortsätter att växa enormt – och av den anledningen var lanseringen av Camp Järvsö 2021 ett naturligt nästa steg.

– Det har hänt otroligt mycket under Camp Järvsös första år, och det finns stora visioner och mål vilket känns spännande och roligt. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter från hotellbranschen och elitidrotten ska kunna bidra till att skapa en vinnande kultur – en kultur som gör att vi kan nå dessa visioner och mål. För mig handlar det om att bygga ett lag som gör jobbet tillsammans, så att Camp Järvsö kan leverera den bästa kundupplevelsen, säger Johan Persson.

Johans ambition är att skapa världens bästa arbetsplats, något han menar är själva grundförutsättningen för att alla gäster ska uppleva Camp Järvsö på absolut bästa sätt.

– Camp Järvsö ska vara en plats där man laddar energi och som man vill komma tillbaka till om och om igen – både som gäst och medarbetare. Det är mitt stora mål, avslutar Johan Persson, ny hotell- och resortchef på Camp Järvsö.

Läs mer om Camp Järvsö på Konferensguiden.se där du även kan få kostndsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.