Christian Madsen ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa - | Konferensvärlden
Christian Madsen, Smådalarö Gård
Christian Madsen, ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.
Smådalarö Gård
Smådalarö Gård
Foto: Hannes Söderlund
Spa, Smådalarö Gård
Spa, Smådalarö Gård
Foto: Hannes Söderlund
Mötesnytt > Christian Madsen ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa

Christian Madsen ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa

På nya platser I februari tar Christian Madsen över rodret som hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Christian kommer senast från positionen som vd på Hotel At Six, Nordic Hotels and Resorts på Brunkebergstorg i Stockholm.

8 februari 2022,

Christian Madsen tillträder tjänsten i februari och är en hotellälskare ut i fingerspetsarna och har de senaste 20 åren gjort en internationell karriär genom Europa, Mellanöstern, Asien och Nord Amerika. Han har arbetat för kända hotellkedjor som Hilton, InterContinental och Fairmont, bland annat på deras välkända Fairmont Banff Springs i Kanada.

- Redan första gången jag besökte Smådalarö Gård blev jag hänförd av den unika atmosfären som gör hotellet till en sådan speciell destination. Den idylliska skärgårdsnaturen i kombination med Smådalarö Gårds historia och den stilfulla och omfattande ombyggnationen gör det till en unik plats. Hotellet har en väldigt hög nivå även internationellt, då man erbjuder avslappnad lyx med ett fantastiskt spa, god mat & dryck och en mängd aktiviteter i skärgårdsnaturen, säger Christian Madsen.

På Smådalarö Gård har gäster och besökare lika nära till havets vågor som till lantlig idyll och utvalda aktiviteter och äventyr på plats. Hotellet erbjuder 117 vackert inredda hotellrum, en restaurang, en livfull bar, 2000 kvm skärgårdsspa, sjöbastu och gästhamn. För den aktive finns egen golfbana, yoga, padel, tennis och under sommarmånaderna ett urval av vattenaktiviteter.

- Jag ser verkligen fram emot att bli en del av det passionerade teamet på hotellet och att vi tillsammans ska ta Smådalarö Gård till nya höjder, avslutar Christian.

Läs mer om Smådalarö Gård och dess konferensmöjligheter på systersajten Konferensguiden.se. Här får du kostnadsfri bokningshjälp med din konferens!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.