Cirkeln Konferens & Servering har öppnat nyrenoverad restaurang på Sveavägen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Cirkeln Konferens & Servering har öppnat nyrenoverad restaurang på Sveavägen

Cirkeln Konferens & Servering har öppnat nyrenoverad restaurang på Sveavägen

Nyöppnat Nu har Cirkeln Konferens & Servering öppnat upp sin andra restaurang, Restaurang Cirkeln, med anor från 60-talet och med musiken i väggarna då restaurangen tidigare hette Gyllene Cirkeln. Den nya restaurangen stod klar i slutet av november 2021, med plats för 150 personer och med utsikt mot pulserande Sveavägen i centrala Stockholm.

31 januari 2022,

”Hos oss är du som gäst vår viktigaste ingrediens. I vår nyrenoverade restaurang – med öppet kök, så klart – är mottot att det ska vara gott, trevligt och enkelt, det behöver inte vara krångligare än så. Det är det enkla som är det svåra och det svåra gillar vi.”, säger Marie Eriksson, VD på Cirkeln Konferens & Servering AB.

På ”Nya Cirkeln” står man redo att göra alla upplevelser till något alldeles extra, oavsett varför man besöker anläggningen. En god lunch, en konferens med kollegorna, en fest för någon som fyller jämnt eller bara en trevlig kväll i goda vänners lag – här erbjuds en mysig atmosfär och smakupplevelser att minnas.

Konferens

Utöver sina restauranger erbjuder Cirkeln Konferens & Servering fullt utrustade konferenslokaler för alla typer av möten. Här ryms konferenser och styrelsemöten, föreläsningar och frukostmöten – allt under ett och samma tak. Lokalerna är skapade just för värdefulla möten och för ett flöde av människor. Den största lokalen, Z-salen, ligger i direkt anslutning till en rymlig foajé på våning 1. Z-salen har en lutande sittning med 338 stolar och med en 70 kvadratmeter stor scen.

Läs mer om konferensmöjligheterna på Cirkeln Konferens på systersajten Konferensguiden.se och boka nästa konferens här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.