Comfort Hotel - Sveriges första hotellkedja med Swish - | Konferensvärlden
Comfort Hotel inför Swish-betalning
Mötesnytt > Comfort Hotel - Sveriges första hotellkedja med Swish

Comfort Hotel - Sveriges första hotellkedja med Swish

Hotell Från den 1 juni kan gästerna på Comfort Hotel Stockholm använda Swish för att förenkla och förbättra sin hotellupplevelse. Som ett komplement till kort och kontanter kan gästerna använda mobil betalning för hotellets utbud och service. Comfort Hotel blir därmed den första stora aktören inom turism som erbjuder sina gäster betalning via Swish.

2 juni 2016,

– För Comfort Hotel handlar det om att skapa en hotellupplevelse som gör vardagen enklare för våra gäster. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tjänster och lösningar via de digitala plattformar som våra gäster redan använder. Därför känns det bra att vi som första hotellkedja nu kan ta emot betalningar via Swish, säger Pouria Ruhi, marknadschef Comfort Hotel.

En enkel betallösning som sprider sig

Swish har på en mycket kort tid etablerats som en viktig betallösning på den svenska marknaden, och idag har tjänsten cirka 4,3 miljoner användare.

– I Comfort Hotel har vi hittat en partner som vågar tänka nytt och lekfullt, i en annars något traditionell bransch. Vi är därför mycket glada över att nu kunna inleda ett samarbete. Jag är säker på att alla Swish-användare som besöker Comfort Hotel Stockholm kommer att ha stor nytta av erbjudandet, säger Carl Moliniero, styrelseordförande i Getswish AB.

Nyetablerade Comfort-hotell inför Swish

Comfort Hotel har under våren öppnat två nya hotell i Sverige, Comfort Hotel Norrköping och Comfort Hotel Göteborg. Under 2017 slår även Comfort Hotel Kista upp portarna. Hotellkedjan har som ambition att införa Swish som betallösning på samtliga nyetablerade hotell, för att sedan sprida det vidare till alla Comfort-hotell på den svenska marknaden.

– Vi är en hotellkedja som vågar tänka annorlunda, och satsa på ny teknik. När vi öppnar upp nya hotell i Sverige ska de erbjuda en modern och lekfull upplevelse som matchar med gästernas digitala vanor för att förenkla deras vardag, säger Anna Spjuth, kedjedirektör för Comfort Hotel.

Läs mer om Comfort Hotel på Konferensguiden.se. Här får du kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.