Coworking på nyöppnade Flora Workspace - | Konferensvärlden
Flora Workspace
Flora Workspace
Flora Workspace, Konferensrum
Flora Workspace, Konferensrum "Loftet".
Mötesnytt > Coworking på nyöppnade Flora Workspace

Coworking på nyöppnade Flora Workspace

Mötestrender Hotel Flora i Göteborg öppnar Flora Workspace, en dynamisk och inspirerande plats för jobb och möten, tillgänglig för alla. Idag är man inte i lika stort behov av en fast arbetsplats och trenden tyder på stora öppna ytor som inbjuder till nätverkande och flexibilitet. Inspirationen är hämtad från storstäderna utanför Sverige där coworking är ett vanligt sätt att arbeta.

12 januari 2016,

Bland dagens många soloentreprenörer och nystartade företag väljer man ofta bort det fasta och traditionella kontoret. Det fungerar alldeles utmärkt att bedriva sin verksamhet från hemmet. Då situationen kräver det så inbjuder många hotellobbyer och caféer en lösning som tillfällig arbetsplats.

Flora Workspace erbjuder en lugn och professionell arbetsmiljö. En kreativ plats för arbete, för att träffa kunder samt knyta nya kontakter som förhoppningsvis leder till utbyte av idéer och samarbete. Dessutom ett prisvärt alternativ till att hyra ett kontor. Ett kontor när du behöver det helt enkelt.

Läget på Grönsakstorget är lättillgängligt och enkelt. Du checkar in och väljer om du vill arbeta per timme eller en hel dag. Öppettider: alla vardagar mellan kl. 09.00-19.00.

Flora Workspace erbjuder en fullt utrustad arbetsyta. Här får du högpresterande WiFi-nätverk, multifunktionell skrivare, låsbara skåp med laddningsfunktion, notisblock, pennor och övrigt som hör ett kontor till. Det går också att ställa sin företagsadress till Flora Workspace och få tillgång till sin egen brevlåda.

En ”frukost-hela-dagen” bricka ingår, kaffe, te, mineralvatten, frukt och snacks. Är man sugen på något mer matigt ligger Hotel Flora vägg i vägg men det går också bra att beställa mat och dryck till sin arbetsplats. Här finns ett utbud av ekologiska viner och öl från lokala bryggerier.

Inredningen är signerad Köpenhamnsbaserade Rasmus Larson och Design By Us. I salongen dominerar det handgjorda bordet med 16 arbetsplatser. Vid sidan om finns det lite mer avskilda ”runda bordet” för 8 personer, whiteboard och en avskiljande gardin. Utmed de stora fönsterpartierna mot gatan erbjuds både sitt- och ståplatser. Det finns även soffgrupper, individuella arbetsplatser och en telefonhytt för konfidentiella samtal. Slutna studios för upp till 14 personer finns att hyra.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.