Djurönäset utvecklar sitt skärgårdsspa - | Konferensvärlden
Djurönäset på Konferensguiden
Djurönäset på Konferensguiden
Djurönäset på Konferensguiden
Djurönäset på Konferensguiden
Djurönäset på Konferensguiden
Mötesnytt > Djurönäset utvecklar sitt skärgårdsspa

Djurönäset utvecklar sitt skärgårdsspa

Hälsa & Spa Djurönäset är i tagen att göra spamiljön än mer attraktiv inför sommaren 2021. Det nystartade projektet innefattar att utveckla miljön vid inomhuspoolen, renovering av duschutrymmena och invigningen av en nybyggd spabar. Den nya spamiljön har även denna gång formgetts av arkitekt Per Öberg.

24 juni 2021,

– Djurönäsets Skärgårdsspa ska kännas avslappnat och exklusivt på samma gång. Vi lyfter fram naturmaterial för att koppla samman ute- och innemiljöerna. Det blir genomgående handskuret skiffer för att få en samstämmighet tillsammans med bastulandskapet, omklädningsrum och infinitypoolen, berättar Mats Alderbrant, sälj- och marknadschef på Djurönäset.

Med ombyggnationen kommer det nya exklusiva och avkopplande fotbad vid poolområdet. Dessutom blir det helt nya möbler, vilstolar i fönsternischerna, en ny eldstad och en bar inne i spaområdet.

– Det blir en helhetsupplevelse där vi fortsätter att utveckla vårt omtyckta och populära Skärgårdsspa, fortsätter Mats.

Djurönäsets Skärgårdsspa har under åren genomgått förändringar och utveckling för att möta den växande efterfrågan på avkoppling, spaweekends och önskan om att komma bort från trängsel och storstad.

– Våra gäster värdesätter verkligen vår unika skärgårdsmiljö. Att de dessutom kan unna sig varma bad, simturer i poolen och att koppla av i en bastu gör vistelsen till en uppskattad minisemester, säger Mats.

Djurönäsets Skärgårdsspa använder produkter från ett av Sveriges mest professionella varumärken inom ekologisk hudvård – Maria Åkerberg. Dofterna på produkterna för tankarna till hav, klippor och tallar – svensk skärgård.

Djurönäset, som både erbjuder konferensmöjligheter samt hotell- och spapaket för privatgäster, har ett unikt läge. Lugn skärgårdsnatur, hav och klippor på en 22 hektrar sjötomt – endast 43 minuter från Stockholm city. Föutom Skärgårdsspa och Spapaviljong finns det träningsmöjligheter både inom- och utomhus. Äventyrscenter med kajakuthyrning, skärgårdskrogen Sjöboden, gästhamn och mycket mer.

Arbetet med att utveckla poolområdet har redan börjat och planeras vara klar under juli 2021, lagom till att sommarsemestrarna börjar.

– Vi kommer att genomföra förädlingen så att vårt Skärgårdsspa inte behöver stänga under tiden. Vi har många dagspagäster som börjar sina mornar med några längder i inomhuspoolen och vi hoppas att det inte påverkar dem allt för mycket.

– Upplev skärgården på vårt sätt, som vi brukar säga, avslutar Mats.

Läs mer om Djurönäset på systersajten Konferensguiden.se och lämna en bokningsförfrågan. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp med ditt möte, konferens, kickoff eller event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.