Dockyard Hotel i Göteborg lanserar ”Sommaren på Dockyard” - | Konferensvärlden
Dockyard Hotel
Dockyard Hotel
Mötesnytt > Dockyard Hotel i Göteborg lanserar ”Sommaren på Dockyard”

Dockyard Hotel i Göteborg lanserar ”Sommaren på Dockyard”

Konferenspärlor För drygt ett år sedan bytte hotellet med de anrika rummen vid Göteborgs Hamninlopp namn till Dockyard Hotel. Det var startskottet på en stor nylansering. Sedan dess har den klassiska festlokalen Reveljen renoverats och byggts om och fått en högklassig à la carte-restaurang. Nytt för i år är satsningen på ett sommarprogram ”Sommaren på Dockyard” både för hotellets gäster och för allmänheten.

20 juni 2017,

– Det unika med Dockyard Hotel är läget vid havet. Festlokalen och Restaurang Reveljen har en kapacitet på 3-400 sittande gäster, säger Magnus Flygare som är VD på anläggningen. Att vi sedan har ett hotell med 148 rum och 6 olika konferenslokaler är basen i vår verksamhet. Läget gör också att vi kan hålla helt andra priser än hotellen mitt i stan både på logi och konferenser.

”Sommaren på Dockyard”

Nytt för i år är satsningen på ett sommarprogram både för hotellets gäster och för allmänheten. Alla dagar finns café, bar och restaurang med havsutsikt (och kvällssol) liksom möjlighet att låna spel i receptionen. Spel som man sedan kan använda i den stora parken på området. Ett aktivitetsprogram som innehåller fri dansskola/dans på den nylagda dansbanan utomhus, trubadurkvällar och uteträning med Friskis & Svettis.

– Vi vill att området ska leva och välkomnar alla att umgås med oss och varandra under sommaren 2017, avslutar Magnus Flygare.

Bo bra och billigt i sommar

Sommarsäsongen är högsäsong för ett Göteborgshotell nära havet. Det finns goda möjligheter att bo till bra pris. Fråga efter sommarerbjudande på hotellet. Ett exempel är dubbelrum i minst tre nätter, 895 kr/rum och natt inkl. frukost.

Läs mer och boka på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.