Elite hotels ger tillbaka till samhällets stöttepelare - | Konferensvärlden
Elite Hotels
Elite Hotels
Elite Hotels andrum och paus
Elite Hotels andrum och paus.
Mötesnytt > Elite hotels ger tillbaka till samhällets stöttepelare

Elite hotels ger tillbaka till samhällets stöttepelare

Hotell Under den pågående pandemin finns det många yrkesgrupper som tar ett extra stort ansvar för vårt samhälle. Därför vill Elite Hotels ge något tillbaka. Vårdpersonal samt personal i förskola och skola står dagligen i skottlinjen. De är några av alla de som säkerställer att vi som samhälle hålls uppe och fungerar. Detta vill Elite Hotels uppmärksamma genom att erbjuda boende till självkostnadspris, så att dessa yrkeskårer kan få en välbehövlig paus.

14 december 2020, uppdaterad: 14 december 2020

Elite Hotels är likt resten av Sveriges besöksnäring oerhört utsatt av pandemins effekter. Det innebär att vi för närvarande har många lediga rum. Samtidigt finns det en rad yrkesgrupper som är än mer utsatta – som dagligen riskerar sitt eget välmående för att resten av samhället ska fungera i rådande situation.

I våras erbjöds vårdpersonal boende på Elite Hotels till självkostnadspris. Nu utvidgas erbjudandet till att även inkludera personal i förskola och skola. Även denna gång är utgångspunkten att prissättning sker mot ren självkostnadsteckning, vilket innebär att ingen vinst tas ut.

– Vi ser att vissa yrkesgrupper drar ett extra tungt lass och bär samhället genom denna kris. Sjukvårdspersonal och personal inom förskola och skola är just sådana exempel. Med vårt erbjudande vill vi visa vår uppskattning och ge något tillbaka till dem på det sätt vi kan – genom att bidra med vila och andrum. Därför vill vi nå ut så brett som möjligt med detta erbjudande. Många av våra hotell har stått i 100 år, och de kommer stå kvar långt efter att denna pandemi är över. Men tills dess vill vi göra det vi kan för att hjälpa till, säger David Halldén, VD på Elite Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.