Elite Stadshotellet Karlstad öppnar nytt VANA-spa samt takterrass med pool - | Konferensvärlden
VANA Spa, Elite Stadshotellet Karlstad
VANA Spa, Elite Stadshotellet Karlstad
VANA Spa, Elite Stadshotellet Karlstad
VANA Spa, Elite Stadshotellet Karlstad
VANA Spa, Elite Stadshotellet Karlstad
VANA Spa, Elite Stadshotellet Karlstad
Mötesnytt > Elite Stadshotellet Karlstad öppnar nytt VANA-spa samt takterrass med pool

Elite Stadshotellet Karlstad öppnar nytt VANA-spa samt takterrass med pool

Nyöppnat Elite Hotels of Sweden fortsätter att satsa på upplevelsehotell i allmänhet och på Karlstad i synnerhet. I det nybyggda huset med 45 nya hotellrum intill det anrika stadshotellet uppfylls hela bottenplan av ett förstklassigt spa ritat av Per Öberg. Taket blir en oas med pool, servering och lounge-del i hög internationell klass.

7 juli 2021, uppdaterad: 1 september 2021

Elite Hotels of Sweden har sedan en tid tillbaka lagt än mer fokus just på privatresenärens och konferensgästens upplevelse. Ett par av varandra oberoende konsumenttrender talar till fördel för detta: ett större fokus på hållbarhet och en vilja att söka upplevelser snarare än enkom logi. Som ett led i detta arbete byggs nu en rad spa-anläggningar och tillhörande upplevelser tillsammans med VANA.

Det första VANA spa öppnade i Elite Palace Hotel i Vasastan i Stockholm under 2020 och nu öppnar alltså nästa VANA spa i ordningen, i Karlstad. Den nya spaanläggningen med tillhörande takterrass (som heter Rooftop by VANA) öppnade den 4 juli 2021. Fler är planerade och innan halvårsskiftet 2022 kommer fyra VANA spa finnas i Sverige – alla med samma höga kvalitet.

– Att få erbjuda våra gäster att kunna ligga och se ut över Klarälven en solig vår- eller sommardag samtidigt som de avnjuter något svalkande, eller för den delen att kunna ta en paus från vardagen och unna sig en dag på spa – är en dröm som besannats. Vi vill helt klart vara en självklar del i att hjälpa våra gäster att sätta guldkant på tillvaron, säger Caroline Chakraborty, ägare Elite Hotels of Sweden.

– Det är oerhört roligt att ha förmånen att få göra denna satsning nu. Vi har sen en tid tillbaka lagt ännu större fokus på att erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Det följer vår övergripande idé om att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse, säger David Halldén, VD för Elite Hotels of Sweden.

Läs mer om Elite Stadshotellet Karlstad på Konferensguiden.se där du erbjuds kostnadsfri bokningshjälp och rådgivning med din konferens.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.