Eminem satte nytt publikrekord på Friends Arena - | Konferensvärlden
Friends Arena.
Friends Arena.
Foto: Stockholm Live
Friends Arena
Loge fotboll
Friends Arena
Eminem – Revival Tour 2018.
Foto: Craig McDean
Mötesnytt > Eminem satte nytt publikrekord på Friends Arena

Eminem satte nytt publikrekord på Friends Arena

Event Den amerikanska superstjärnan Eminem gästade Friends Arena och satte nytt publikrekord. Med 57520 i publiken slog den amerikanska rapparen Bruce Springsteens gamla rekord från 2013, då 56 840 såg The Boss spela. Friends Arena erbjuder inte bara stora liveframträdanden, fotboll, ridsport och andra typer av sportevenemang, utan erbjuder även annorlunda konferensmöjligheter.

3 juli 2018, uppdaterad: 3 juli 2018

Konserten var Eminems första liveframträdande i Sverige sedan 2001. Intresset för att få se konserten har varit rekordstort sedan biljettsläpp. Friends Arena är ett av stoppen på den pågående Europaturnén Revival, och dessutom stjärnans enda spelning i Sverige.

Förra året intog Eminem Storbritannien och Reading- och Leedsfestivalerna med en mäktig headlinespelning. NME kallade spelningen för en triumf, och The Telegraph gav honom fem stjärnor av fem möjliga. 2014 blev Eminem den första rapparen att sälja ut stora Wembley Stadium i London. Spelningen sålde ut direkt, vilket gjorde att ytterligare ett datum adderades som också sålde slut.

Publikrekord på Friends Arena

1. EMINEM
Måndag 2 juli 2018
Friends Arena
57 520 åskådare

2. Bruce Springsteen & The E Street Band
Lördag 11 maj 2013
Friends Arena
56 840 åskådare

3. Iron Maiden
Lördag 13 juli 2013
Friends Arena
56 613 åskådare

Friends Arena och konferens

Friends Arena är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll. Här kan du se landslaget spela fotboll, uppleva konserter som gårdagens liveframträdande, motor och ridsport i världsklass. Arenan är unik i sin arkitektur där du som gäst får en närhet till det som händer live. Givetvis speglas även denna bredd av evenemang även i arenans konferensmiljö.

Det är lätt att vara kreativ under konferensen när man vistas i en annorlunda miljö. Lämna den vardagliga arbetsplatsen. Här hör du de stora ögonblickens sus, här hör du applåder från ett publikhav, här får du en känsla av magi och artister i världsklass. Och du får vara en del av det med ditt företag och dina medarbetare. Kombinera med med annorlunda, inspirerande och unika aktiviteter såsom fotboll med kollegorna, linbana, taktur eller en guidad visning bakom kulisserna. Läs mer om att konferera på Friends Arena på Konferensguiden.se och boka nästa konferensen här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.