Emma Nyhlén - ny sales manager på Höörs Gästgifwaregård - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Emma Nyhlén - ny sales manager på Höörs Gästgifwaregård

Emma Nyhlén - ny sales manager på Höörs Gästgifwaregård

På nya platser Emma Nyhlén är ny sales manager på Höörs Gästgifwaregård i Skåne sedan den 1 april. Sedan drygt ett år tillbaka har Emma varit anställd som redovisningsekonom i samma koncern. Nu kommer hon ägna sig åt att skapa perfekta möten på vackra Höörs Gästgifwaregård med anor sedan slutet av 1600-talet, där det finns möjligheter till konferens för både stora som små företag.

26 april 2017,

Emma Nyhlén är utbildad redovisningsekonom och kommer senast från en tjänst som just redovisningsekonom på Industrigruppen HCU AB där Höörs Gästgifwaregård ingår. Tidigare arbetande Emma med konkursbokföring på Advokatfirman Glimstedt i Lund och dessförinnan som ekonom i ett börsnoterat fastighetsbolag.

- Min nya tjänst som sales manager på Höörs Gästgifwaregård är helt ny mark för mig men jag har ett brinnande intresse för sociala medier, möten med nya människor, att skapa goda och långsiktiga relationer och framförallt vill jag få våra mötesbokare och gäster att känna sig väl omhändertagna och uppfylla deras önskemål efter behov. Vi ska alltid sträva efter att ge bästa möjliga service, säger Emma Nyhlén.

Höörs Gästgifwaregård har anor sedan slutet av 1600-talet. Här finns möjligheter till konferens för både stora som små företag i fräscha möteslokaler med plats för upp till 100 personer i biosittning. Anläggningen erbjuder helhetsupplevelser vad avser mat, konferens och aktivitet. Välj bland natursköna vandringsleder, fiske, golf, mountainbike, paddling och mycket mer.

Läs mer om och boka er konferens Höörs Gästgifwaregård på Konferensguiden.se. Här erbjuds du kostndsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.