"Falcon Alkoholfri Arena" är Falkenbergs nya arena - | Konferensvärlden
Lars-Eric Nilsson och Johan Örtegren framför arenabygget.
Mötesnytt > "Falcon Alkoholfri Arena" är Falkenbergs nya arena

"Falcon Alkoholfri Arena" är Falkenbergs nya arena

Stora möten Nu är det klart att Falcon Alkoholfri blir namnsponsor till den nya fotbollsarenan i Falkenberg som kommer att heta ”Falcon Alkoholfri Arena”. Därmed får arenan en stor lokal sponsor med en tydlig koppling till kommunen och allsvenska Falkenbergs FF. Bygget av den nya arenan är redan igång och kommer vara klar för spel när vårsäsongen inleds 2017.

12 juni 2015, uppdaterad: 12 juni 2015

– Vi är mycket nöjda med att Falcon Alkoholfri blivit namnsponsor till Falkenbergs nya fotbollsarena. Falcon är det varumärke som flest falkenbergare har önskat sig som sponsor, och det stod även överst på föreningens önskelista, så det här känns mycket bra. Att namnet nu blir Falcon Alkoholfri Arena ser vi som extra positivt, säger Lars-Eric Nilsson Ordförande för Falkenbergs FF.

Förutom namnet ”Falcon Alkoholfri Arena”, blir Carlsberg Sverige leverantör av all dryck som säljs på arenan och självklart kommer det att finnas många alkoholfria alternativ.

– Vi har under flera år arbetat mycket målmedvetet för att utveckla den alkoholfria dryckeskategorin i Sverige och är idag ledande på alkoholfritt öl. Därför är vi såklart fantastiskt stolta att, tillsammans med Falcons hemmalag, laget vid havet, fortsätta verka för alkoholfria alternativ på idrottsarenor, restauranger, Systembolag och i butiker över hela Sverige, säger Johan Örtegren, marknadschef för öl på Carlsberg Sverige.

Samarbetet presenterades idag av FFF:s ordförande Lars-Eric Nilsson och Johan Örtegren på Carlsberg Sverige vid en presskonferens på Falkenbergs FF:s kansli. Medverkade gjorde även kommunchefen Rolf Landholm från Falkenbergs kommun.

– Kommunens satsning på Kristineslätt är mycket viktig och vi är tacksamma för att den görs nu. Den kommer betyda mycket för Falkenbergsfotbollen och det är oerhört roligt att få vara en del i det konstruktiva samarbetet mellan Falkenbergs kommun och Carlsberg Sverige, kommenterar Lars-Eric Nilsson som är ordförande för Falkenbergs FF. Nya arenan kommer sätta Falkenberg ännu mer på kartan när det gäller vår elitsatsning men den betyder också mycket för vår framtida talang- och ungdomsutveckling, kommenterar Lars Eric Nilsson

Avtalet löper över fem år med en möjlig förlängning på ytterligare fem år. Förutom namnet Falcon Alkoholfri Arena och exponering över hela arenan kommer all dryck som serveras och säljs på arenan från Carlsberg Sverige. Dessutom kommer spelarna att bära Falcon Alkoholfris logotyp på dräkterna. Ytterligare ett sponsringsavtal har även slutits som bland annat innebär att Festis kommer att sponsra barn- och ungdomsverksamheten.

Avtalet träder i kraft den 1/1 2017 och den nya arenan beräknas stå klar för spel samma år.

Taggar/Etiketter
Carlsberg  Evenemang  Kommande  Samarbeten  Västkusten  Öl  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.