Fler hotellrum och större konferensytor på Nääs Fabriker - | Konferensvärlden
Nääs Fabriker utökar med fler hotellrum och större konferensytor.
Mötesnytt > Fler hotellrum och större konferensytor på Nääs Fabriker

Fler hotellrum och större konferensytor på Nääs Fabriker

Mötestrender Hotellverksamheten på Nääs Fabriker i Tollered utanför Göteborg utökas med 24 rum, totalt blir det då 81 hotellrum. De nya hotellrummen byggs i en angränsande byggnad som nås av en spång från tredje våningen. Rummen beräknas stå klara den 2 maj 2017. Även konferens- och festmöjligheterna utökas.

28 april 2017, uppdaterad: 28 april 2017

De nya hotellrummen byggs i en angränsande byggnad som nås av en spång från tredje våningen. I utrymmet mellan rummen byggs en social yta där hotellgäster kan spela shuffle board eller bara vara. Här planeras också för ett nytt gym med behandlingsrum. Inredningen blir tidlös med modern touch och följer det befintliga hotellets design men med ett eget uttryck. Hotellrummen beräknas stå klara 2 maj 2017. I anslutning till hotellet, precis vid sjön, byggs det nya Badhuset som beräknas vara klart i mitten av maj.

Utökade konferens- & festmöjligheter

Bomullsmagasinet byggs om och hela huset utvecklas för möten och event där tanken är att skapa flexibla lokaler för konferens, fest och bröllop. Kapaciteten blir upp till 215 personer och här byggs även matlagningskök för att kunna hålla nya typer av event. Med ombyggnationen hoppas man kunna attrahera nya, såväl som befintliga, målgrupper, både privat och vad gäller konferens. Konferens- och festdelen beräknas klart i juni 2017.

Om Näss Fabriker

Nääs Fabriker är en historisk bruksmiljö som rymmer en framgångsrik hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler i natursköna omgivningar i Tollered vid sjön Sävelången. Interiören både i hotell och konferensdelen genomsyras av en konsekvent, smakfull design med vackra material och påkostade detaljer. Samma gäller kontorsdelarna.

Läs mer om Näss Fabriker på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här! Vi erbjuder kostndsfri bokninghjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.