Fler hotellrum planeras på Frösö Park - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Fler hotellrum planeras på Frösö Park

Fler hotellrum planeras på Frösö Park

Hotell Frösö Park Fastighets AB har lämnat in ansökan om planändring för att möjliggöra en utbyggnad av det nyöppnade Quality Hotel Frösö Park med ytterligare totalt cirka 200 rum i två etapper. I första etappen planeras cirka 105 tillgänglighetsanpassade rum.

2 oktober 2015, uppdaterad: 8 oktober 2015

– Vi vill skapa oss möjlighet att växa och satsa vidare. Det här området har sådan potential med sitt vackra läge och sin infrastruktur så att till och med vi själva blir överraskade ibland, säger Marcus Lundberg, vd Frösö Park Fastighets AB som äger befintlig mark och fastigheter.

Hotellet har fått en bra start och redan idag är rummen, anläggningen och området väl anpassat för att ta emot gäster med olika behov. Frösö Park Fastighets AB och Quality Hotel Frösö Park har inlett samtal med handikapporganisationer för att gemensamt se på ett nytt tillgänglighetskoncept. Något som kan blir verklighet inom en de närmaste åren.

– En bra hotellstart, ett nytt stort spa och fina stora mötesmöjligheterna på bland annat Frösö Convention Center har gett oss råg i ryggen. Nu förbereder vi för fler rum för att kunna ta emot fler gäster. De nya rummen planeras utifrån människors olikheter och det känns både spännande och hållbart, säger Björn Hemmingsson, vd Quality Hotel Frösö Park.

Quality Hotel Frösö Park, som öppnade i maj, har idag 202 rum med cirka 700 bäddar samt 10 sviter. Invigningen av ett helt nytt spa och fitnesscenter på 1500 kvadratmeter sker i december och imorgon invigs en konst arena, Lat.63.

Frösö Park Fastighets AB ansökan om detaljplansändring gäller möjligheten att bygga i samma byggnadshöjd som den nuvarande hotellkroppen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.