Första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller på Nynäs Havsbad - | Konferensvärlden
Nynäs Havsbad
Nynäs Havsbad
Nynäs Havsbad
Nynäs Havsbad
Mötesnytt > Första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller på Nynäs Havsbad

Första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller på Nynäs Havsbad

Hälsa & Spa Maria Åkerberg har lanserat en världsnyhet, den första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller från växtriket, Pure Cell Treatment. Med behandlingen kan man öka cellförnyelsen och få huden att reparera sig själv, stimulera kollagenproduktionen och skydda huden samt göra de egna hudcellerna mer motståndskraftiga. En av de utvalda som kommer att erbjuda behandlingen är Nynäs Havsbad vackert beläget i Nynäshamn.

14 juni 2016, uppdaterad: 14 juni 2016

Pure cell är en växtcell full av antioxidanter, framodlad av Dermanord i skyddad miljö tills den uppnått en energirik näring och en cellform som är förstadiet till rosenrot.

- Behandlingen har en gynnsam effekt på huden både direkt efter behandlingen och på sikt och passar alla hudtyper och oavsett ålder, säger Maria Åkerberg, grundare av skönhetsföretaget Dermanord och det egna varumärket Maria Åkerberg.

Pure Cell Treatment – en behandling för alla hudtyper

Även de som lider av en hudsjukdom, som acne, eller har känslig hud kan genomgå behandling. De levande stamcellerna har visat sig bara stimulera det friska i huden. Med behandlingen kan man öka cellförnyelsen och få huden att reparera sig själv, stimulera kollagenproduktionen och skydda huden samt göra de egna hudcellerna mer motståndskraftiga samt ge huden ökad lyster och spänst.

Nynäs Havsbad värnar om naturens resurser

Maria Åkerberg har redan utbildat flera av sina återförsäljare i den nya behandlingen. Bland de utvalda att kunna erbjuda denna till sina kunder är Nynäs Havsbad. Miljö vid havet på Nynäs Havsbad är en perfekt plats att ta hand om sig själv, unna sig återhämtning och välgörande behandlingar. Att Nynäs Havsbad värnar om naturens resurser och är en av få Svanenmärkta spaanläggningar gör denna behandling ännu mer intressant och passande.

- Vi är glada över vårt samarbete med Maria Åkerberg och att vi fått förmånen att erbjuda våra gäster denna unika behandling, säger Anne-Maj Colbring, platschef på Nynäs Havsbad

Historien om Nynäs Havsbad

Som så ofta började det med tåget. 1905 stod järnvägen mellan Stockholm och Nynäshamn klar, vilket fick till följd att många välbärgade Stockholmsfamiljer lät bygga eleganta sommarvillor på den natursköna ön Trehörningen, villor som i viss utsträckning finns kvar än idag. 1907 invigdes Badhotellet och snart hörde både kungligheter och många av dåtidens celebriteter till stamgästerna. Här badade man i Kallbadhuset, man tog behandlingar som till exempel gyttje- eller tallbarrsbad, man promenerade och man åt och drack gott i restaurangen.

Ungefär som livet ter sig än idag på Nynäs Havsbad. I de utmärkta segelvattnen kunde man beskåda OS-seglingarna 1912, men efter första världskriget hade hotellet förfallit, varpå det stängde 1919.

Närmare ett sekel senare, 2003, kan man åter njuta av Nynäs Havsbad. Idag är Nynäs Havsbad en del av Sodexo Meetings som är ett affärsområde inom det globala Service Management-företaget Sodexo.

Läs mer om Nynäs Havsbad på Konferensguiden.se. Här erbjuds du dessutom kostnadsfri bokningshjälp vid möten, konferenser och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.