Från rymdfrossa till framtid – det här händer på Tekniska museet 2022 - | Konferensvärlden
Tekniska museet
Foto: Anna Gerdén
Tekniska museet
Moving to Mars.
Foto: Anna Gerdén
Mötesnytt > Från rymdfrossa till framtid – det här händer på Tekniska museet 2022

Från rymdfrossa till framtid – det här händer på Tekniska museet 2022

Utställning Tekniska museets besökare kan se fram emot ett år med två nya utställningar och programaktiviteter som sträcker sig från förmiddag till sena kvällar. De tre teman som står i fokus är “Play”, “Move” och “Eat”. Här är några av höjdpunkterna på Tekniska under 2022.

17 januari 2022,

Moving to Mars – förlängs till och med 6 mars

Det pågår Mars-feber på Tekniska museet, och ännu finns chansen att uppleva den röda planeten innan sucéutställnigen Moving to Mars fortsätter sin världsturné. I utställningen får du prova livet i ett fullskaligt rymdboende, blicka ut över Mars-horisonten och till och med känna lukten av den röda planeten. Om du har tur blir du bjuden på rymdsnacks, gjort av rostade larver och skalbaggar.

Zero City – öppnar i mars

Zero City är en 1200 kvadratmeter interaktiv och utmanande utställning där besökarna tillsammans planerar transporter av människor och gods för morgondagens fossilfria stad för att klara klimatmålet. Följ med till hamnen, kraftverket, köpgatan, bakgatan, torget och de andra delarna och möt olika aspekter av hur man kan planera framtidens klimatsmarta och behagliga stad.

Foodprints - öppnar hösten 2022

I ett samarbete mellan Tekniska museet och tre andra museer och science center i Europa får museet under de kommande åren besök av en serie spännande och aktuella utställningar. Först ut är Foodprints – en interaktiv utställning om hur våra val av mat inte bara påverkar oss utan även vår framtid.

Barkvällar på Tekniska

Succén med temakvällar fortsätter även 2022. Barhäng, brädspel, performances, författarsamtal och quiz är några av favoriterna på Tekniska när de vuxna får bestämma.

Läs mer om Tekniska Museet på systersajten Konferensguiden.se och boka nästa konferens eller event här!  Tekniska museets eventkoncept andas kreativitet, innovation och hållbarhet. Här får såväl det storslagna eventet som dagkonferensen ett lyft.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.