Fri tillgång till digitala tidningar och magasin som gäst på Scandic - | Konferensvärlden
Scandic erbjuder digitala tidningar och magasin till alla hotellgäster och besökare.
Mötesnytt > Fri tillgång till digitala tidningar och magasin som gäst på Scandic

Fri tillgång till digitala tidningar och magasin som gäst på Scandic

Hotell Sedan denna vecka får alla gäster på Scandic kostnadsfri och obegränsad tillgång till över 5000 nationella och internationella tidningar och magasin i sin mobila enhet via appen PressReader. Initiativet är ett steg i att stärka den digitala gästupplevelsen. Scandic blir den första hotellkedjan i Norden att erbjuda tjänsten på alla hotell.

17 januari 2017,

För att ytterligare förbättra gästernas upplevelse och stärka kundrelationen öppnar Scandic nu upp för tillgång till tidningar och magasin från hela världen, på över 60 olika språk, direkt i gästens mobila enhet. Initiativet följer även Scandics långsiktiga arbete med att minska påverkan på miljön.

- Vi ser idag en stor förändring i hur våra gäster konsumerar media. För att möta deras beteende och förväntningar hoppas vi att tjänsten ska bidra ytterligare till en smidig och modern kundupplevelse - dessutom på ett miljövänligt sätt, säger Thomas Engelhart, Kommersiell direktör för Scandic Hotels Group.

En tjänst via PressReader

Tjänsten blir tillgänglig via Scandics wifi-nätverk genom att gå in på PressReaders hemsida alternativt ladda ner appen PressReader i sin smartphone eller läsplatta. Scandic bjuder på läsningen och gästerna kan ladda ner och lagra så många tidningar och magasin som de önskar för att ta med hem eller läsa på den fortsatta resan. En minskad upplaga av dagstidningar kommer fortfarande att finnas tillgängligt på hotellen.

- PressReader har en accelererande tillväxt i Europa, och vårt partnerskap med Scandic Hotels blir en ny spännande satsning för oss. Vi ser fram emot att erbjuda deras gäster och besökare tillgång till en ny värld full av innehåll från premiumtidningar och kvalitetsmagasin från hela världen, säger Igor Smirnoff, Kommersiell direktör hos PressReader.

Läs mer om Scandic och kedjans hotell på Konferensguiden.se. Vi hjälper er att boka din nästa konferens, kickoff eller event på Scandic helt kostnadsfritt.

Taggar/Etiketter
Hotell  Kickoff  Konferens  Miljö  Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.