Friends Arena satsar på annorlunda konferenser med upplevelsen i fokus - | Konferensvärlden
Fotbollslogen
Fotbollslogen är en av de tematiserade konferenslogerna på Friends Arena.
Fotbollsaktivitet
Fotbollsaktivitet för konferensdeltagare på Friends Arenas pitch
Mötesnytt > Friends Arena satsar på annorlunda konferenser med upplevelsen i fokus

Friends Arena satsar på annorlunda konferenser med upplevelsen i fokus

Mötestrender Friends Arena lanserar nu ett helt nytt konferenskoncept ”en annorlunda konferens”, där man utnyttjar den händelserika plats som arenan faktiskt är. Atmosfären och innehållet i arenans många olika evenemang lyfts in i konferensupplevelsen och skapar kreativa konferensmiljöer och spännande aktiviteter. Bland annat skapas helt nya och tematiserade konferensloger som speglar några av de stora evenemang som förknippas med Friends Arena, såsom fotboll, musik, motorsport och hästsport.

25 februari 2016, uppdaterad: 13 april 2016

Förutom den ständiga aktiviteten inne i arenan används arenans många utrymmen, teknik och konstruktion för alla möjliga aktiviteter. Resultatet som utlovas är en annorlunda och inspirerande mötesplats för både små och stora möten, konferenser eller events från 2 personer till en fullsatt arena med 65 000.

– Det här är en unik mötesplats med omkringliggande aktiviteter i en konstant föränderlig miljö där du ena dagen kan se 352 hästar genrepa för att nästa se hur gräs läggs ut, en scen byggs upp eller hur en Speedwaybana testkörs säger Victoria Huusko, ansvarig för konferens och event på Friends Arena. Associationerna till sportens värld passar också bra för många konferenser och möten som ju ofta går ut på att teambuilding, sätta upp mål eller att gå på offensiven.

Inom ramen för ”en annorlunda konferens” erbjuds standardiserade möteslokaler och aktiviteter men också skräddarsydda upplevelser utifrån önskemål. Det kan vara straffsparkar på innerplan, hinderbana på läktarsektionerna, hisnande gångtur på arenans takbjälkar eller karaokesång på den gigantiska mediekuben. För intresserade erbjuds en rundtur i arenans kulisser såsom presskonferensrummet och landslagets omklädningsrum.

Utöver aktivitetsmenyn lanseras också helt nya och tematiserade konferensloger som i sin inredning speglar några av de stora evenemang som förknippas med Friends Arena, bland annat fotboll, musik, motorsport och hästsport.

Utvecklingen av konferenskonceptet är en fortsättning på arbetet som inleddes förra året då en storsatsning på mat- och dryck gjordes i samarbete med Operakällaren @ Friends Arena

– Efterfrågan på annorlunda alternativ för konferenser och möten är stor och vi vet sedan tidigare att många som kommer hit är sugna på att göra något utöver det vanliga. Vi har redan genomfört aktiviteter som linbana, bungyjump och nattorientering och bara fantasin sätter nu gränser för vad vi kan erbjuda företag här, avslutar Victoria Huusko.

Kostnadsfri bokningshjälp på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.