Gästerna på HOBO får själva bestämma hur rummen ska se ut - | Konferensvärlden
Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels
Mötesnytt > Gästerna på HOBO får själva bestämma hur rummen ska se ut

Gästerna på HOBO får själva bestämma hur rummen ska se ut

Mötestrender Ett nytt innovativt grepp låter Nordic Choice Hotels gäster själva bestämma hur hotellrummen ska se ut, ett projekt som gjorts i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan. Oavsett ifall man älskar att titta på en stjärnhimmel, är fascinerad av Van Gogh eller vill ha bilder av familjen på väggar och tak, så kan det nu ordnas.

16 april 2018, uppdaterad: 16 april 2018

Nordic Choice Hotels fristående hotell HOBO i Stockholm är först ut med lösningen Project Mapping som låter gästen dekorera sitt egna rum. Lösningen kallas Embed och är utvecklat i samarbete med KTH och designbyrån Barkas. Med mobil uppkoppling kan gästerna nu projicera utvalda filmer och bilder på tak och väggar i de hotellrum som saknar fönster för att skapa en helt ny typ av unik upplevelse.

- HOBO handlar om dynamik. Vi har inte ett låst koncept utan utvecklar ständigt produkter och service tillsammans med våra gäster. På HOBO har vi gäster som ställer höga krav på förnyelse, innovation och kreativa lösningar. Vi älskar att leverera och från vår sida kräver det flexibilitet och möjligheten att snabbt testa nya saker. Det gör vardagen väldigt spännande och resulterar i fantastiskt spännande projekt som Embed-projektet tillsammans med KTH, säger Mattias Stengl, VD och hotelldirektör på HOBO.

Digitaliseringsspjutspets

Nordic Choice Hotels har en uttalad ambition om att använda teknik och digitalisering till att förbättra gästupplevelsen på sina hotell. Utvecklingen går i en rasande fart, och bolaget arbetar för att ha en stor flexibilitet för att kunna testa idéer för en eventuell utrullning på alla hotell i hela Norden. HOBO i Stockholm fungerar som en digitaliseringsspjutspets för hela koncernen, där nya idéer, digitala koncept och teknik testas ut.

- Vår ambition är att ligga i framkant inom digital utveckling och implementering av nya spännande digitala tjänster. För att uppnå detta, är strategiska partnerskap viktiga för oss. Samarbetet med KTH och digitala konstnärer lägger till en extra dimension och kunskap som skapar nya förutsättningar för att höja upplevelsen för våra gäster, säger Lisa Farrar, CDO Nordic Choice Hotels

Embed är den senaste av Nordic Choice Hotels tekniska projek som tar sikte på att göra gästernas upplevelse på hotell bättre. I januari lanserade bolaget också mobila nycklar och mobil incheckning på över 2000 hotellrum i syfte att förenkla för gästerna som istället kan gå förbi receptionskön och gå direkt upp till sitt hotellrum vid ankomst.

Nordic Choice Hotels kommer under året tillsammans med externa samarbetspartners fortsätta utveckla nya innovativa lösningar för sin verksamhet.

Läs mer om projektet här: http://embedproject.io/

Få kostnadsfri bokningshjälp med nästa konferens, kickoff eller event - kika in på Konferensguiden.se. Läs mer om HOBO på Konferensguiden.se och boka här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.