Göteborgshotellet Avalon blir en del av Nordic Hotels & Resorts - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Göteborgshotellet Avalon blir en del av Nordic Hotels & Resorts

Göteborgshotellet Avalon blir en del av Nordic Hotels & Resorts

Hotell Petter Stordalens samling av exklusiva och fristående hotell i hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts har fått tillökning. Från och med idag får Yasuaragi i Stockholm, Copperhill Mountain Lodge i Åre och The Thief i Oslo sällskap av göteborgshotellet Avalon.

1 september 2015,

Nordic Hotels & Resorts är Petter Stordalens samling av fristående hotell i Norden. Gruppen bestod fram till idag av bolagets egna 10 exklusiva hotell men genom en ny form av samarbete där man handplockar populära och makalösa hotell kommer familjen av hotell dubblas de närmaste åren. Först ut som medlemshotell är det välkända och populära göteborgshotellet Avalon.

- Avalon har länge stått på min lista över hotell som jag skulle vilja närma mig. Jag är därför väldigt glad idag då Avalon kommer med i vår fristående hotellgrupp som medlemshotell. Vi kan därmed erbjuda våra gäster ännu ett fantastiskt hotell och Avalon kan fortsätta odla sin särart samtidigt som de har den trygghet och de fördelar som kommer med att finnas i ett större sammanhang, säger Petter A Stordalen, ägare och styrelseordförande.

Som medlemshotell i Nordic Hotels & Resorts behåller hotellet sitt varumärke och sitt koncept.

- Syftet är att samlingen av hotell ska bestå av fullt ut fristående hotell med egna identiteter som är anpassade efter hotellets profil och lokala marknad. Hotellen som blir inbjudna till medlemskap är antingen förstklassiga hotell som har ett etablerat namn och koncept eller som har potentialen att utveckla detta i samarbete med oss på Nordic Hotels & Resorts, säger Trond Bastiansen, Chief Operation Officer Nordic Hotels & Resorts.

Genom medlemskapet får hotellen tillgång till Nordic Choice Hotels inköpsavtal, säljkanaler och medlemsklubben Nordic Choice Club.

Avalon Hotel ligger vid Kungstorget i centrala Göteborg. Hotellet har 101 rum, 2 mötesrum, restaurang, bar och en fantastisk takterass med utomhuspool.

- Vi har skapat ett hotell som är en skön oas av inspiration och lugn mitt i det centralaste av Göteborg. Samarbetet med Nordic Hotels & Resorts gör att vi kan fortsätta göra det vi är bra på nämligen att erbjuda en unik upplevelse för våra gäster, samtidigt får vi möjlighet till erfarenhetsutbyten med andra hotell som har samma höga ambition som oss samt ge möjligheten till alltfler ressugna människor att upptäcka oss genom de fristående hotellens gemensamma kanaler, säger Avalons ägare Torbjörn L Johansson.

Avalon är först ut som medlemshotell men inom de närmaste veckorna kommer ytterligare ett antal nya medlemshotell presenteras.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.