Gratis yoga och träning online på Frösö Park - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Gratis yoga och träning online på Frösö Park

Gratis yoga och träning online på Frösö Park

Hälsa & Spa Quality Hotel Frösö Park är det första hotellet i Sverige som erbjuder sina gäster gratis yoga, träning, mindfulness och meditation online. På Frösö Park kan gästerna använda Yogobes yoga- och träningsvideos på rummet, i anläggningens nya spa eller varför inte ute i den storslagna jämtländska naturen.

18 januari 2016,

Med en gemensam vision om att få fler människor att må bra och träna regelbundet i sin vardag, både hemma och på resan, har Yogobe och Quality Hotel Frösö Park startat ett samarbete.

– Vi vill att våra gäster mår bra och känner att vi gör allt för att de skall få den bästa möjliga hotell- och spa-upplevelsen. Genom att ge Yogobe och yoga till våra gäster så tar vi denna intention med in på gästens rum tillsammans med ledande svenska profiler och experter inom träning och hälsa, säger Björn Hemmingson, VD Quality Hotel Frösö Park.

Yogamattor finns på hotellet – för gästerna är det bara att välja plats, rulla ut mattan och logga in via sin mobil, dator eller surfplatta. Gästerna kan välja att utöva sin yoga och träning på rummet, i den nya spadelen med utsikt över fjällvärlden eller utomhus.

– Att regelbundet röra på sig samt att ge sig själv utrymme för reflektion och återhämtning är en nyckel till hållbar hälsa. När vi reser är det lätt att vi tappar sunda och goda vanor. Tillsammans med hotellet tillgängliggör vi videovägledning med utgångspunkt i gästernas individuella behov och förutsättningar. Att vi kan hjälpa folk att vidhålla sina träningsrutiner, det gillar jag! säger Peter Munteanu, VD och medgrundare till Yogobe.

Förra året öppnade Östersunds nya hotell och mötesplats upp portarna på Frösön. Quality Hotel Frösö Park är ett spa- och sporthotell med en profil inom träning och unika naturupplevelser. För mer information och kostnadsfri bokningshjälp - se Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.