Hagabadet öppnar Premium Spa på Radisson Blu Scandinavia Hotel - | Konferensvärlden
Jessica Rivle VD Scandinavia Hotel och Pelle Johansson VD Hagabadet AB.
Mötesnytt > Hagabadet öppnar Premium Spa på Radisson Blu Scandinavia Hotel

Hagabadet öppnar Premium Spa på Radisson Blu Scandinavia Hotel

Hälsa & Spa Anrika Hagabadet expanderar och startar nu ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia Hotel mitt i centrala Göteborg. En stor renovering av hotellets lokaler mot Östra Larmgatan är på gång för att skapa en unik miljö med fokus på spa, yoga, behandlingar samt ett mindre gym, allt med premiumkänsla.

29 mars 2017,

Valet att nyetablera sig på just Radisson Blu Scandinavia Hotel var klockrent enligt Pelle Johansson vd på Hagabadet AB.

- Vi letade efter en historisk plats för vår expansion. Många faktorer spelade in och Scandinavia Hotel uppfyllde alla dem. Platsen skall vara välkänd i Göteborg och ha rätt förutsättningar för ett spa. Här finns en spännande historia med gamla vallgravsmurar och kasematter där soldaterna satt och väntade på dansken redan på 1600 talet. En riktig skatt, säger Pelle entusiastiskt.

Hotell i förvandling

Radisson Blu Scandinavia Hotel är inne i en spännande fas. Hela hotellet renoveras och snart står hälften av alla 351 hotellrum klara. I vår släpps de unika sviterna med balkonger mot Drottningtorget. Den stora konferensavdelningen är redan klar och därefter står lobby, restaurang och bar på tur. Hit vill man locka göteborgare och resande med ett nytt spännande koncept.

- Det går undan kan man säga. Här händer nya spännande saker varje dag och att vi nu får möjlighet att välkomna anrika Hagabadet till våra historiska lokaler är fantastiskt, säger Jessica Rivle hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Hagabadets starka varumärke och hälsofokus ligger helt i linje med vårt, fortsätter Jessica. Hotellgästen idag förväntar sig högkvalitativ träning och förfrågningar om spa och yoga har ökat markant. Möjligheten att kunna erbjuda detta mitt i city för såväl konferens som övernattande gäster blir nu verklighet, avslutar Jessica.

Invigning

Ombyggnationen startar redan i juni och invigningen planeras till den 9 december 2017 om allt går enligt plan - samma dag som Hagabadet slog upp portarna 1876.

Om Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 351 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 210 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en modern konferensavdelning med 16 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 500 sittande gäster. På Scandinavia finns även restaurang, bar, butiker, fitness center och ett bevakat garage med elbilsplatser. 

Läs mer om Radisson Blu Scandinavia Hotel på Konferensguiden.se. Här får du även kostndsfri bokningshjälp med din konferens.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.