Hotellrum med välfyllda walk-in-closets på Clarion Collection Hotel Tapto - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hotellrum med välfyllda walk-in-closets på Clarion Collection Hotel Tapto

Hotellrum med välfyllda walk-in-closets på Clarion Collection Hotel Tapto

Hotell Östermalmshotellet Clarion Collection Hotel Tapto lanserar världens första hotellrum med egna välfyllda walk-in-closets. Rummens gäster kan i lugn och ro prova det senaste modet och vid utcheckning betala för de varor de köpt. Det nya konceptet lanseras i samarbete med Best of Brands.

20 november 2015, uppdaterad: 20 november 2015

En svit och ett superiorrum på Clarion Collection Hotel Tapto på Östermalm i Stockholm har byggts om så att gästerna som bor i rummen får egna exklusiva walk-in-closets. Konceptet bygger på att Best of Brands omsorgsfullt har valt ut kläder till kommande hotellgäster och erbjuder dem att enkelt och smidigt testa och köpa det som faller dem i smaken. 

- Våra gäster är några av Sveriges mest uppbokade affärsresenärer. De lever hektiska liv där varje dag är en utmaning för att få vardagspusslet att gå ihop. Shopping har tyvärr blivit ett tidsödande måste. Tillsammans med Best of Brands har vi därför byggt om två av våra hotellrum där rummens gäster finner det senaste inom mode och i lugn och ro kan prova sig igenom sortiment och stilar. Jag ser mycket fram emot att se hur gästerna kommer att ta emot detta, säger Eva Ottosson Rask, VD och hotelldirektör Clarion Collection Hotel Tapto.

Samarbetet mellan Clarion Collection och Best of Brands är det första mellan företagen och målsättningen med samarbetet är hög.

- Med rummen hoppas vi överträffa kundernas förväntningar. Vår målsättning är att ge dem en helt ny shoppingupplevelse genom att skapa rum fyllda med inspiration och kreativitet. Dessutom ska våra kunder alltid kunna känna sig trygga med att ha gjort ett stilsäkert val efter ett besök hos oss, säger Annica Zinders, marknadschef på Best of Brands.

De två hotellrummen bokas som vanligt men redan när gästen kommer in i sitt rum så märker de att de kommit in i en helt annan värld som för tankarna till de exklusiva modehusens privata showrooms. Gästen provar kläder hur länge de vill, vilken tid på dygnet de vill, i alla tänkbara kombinationer och allt samlat på ett ställe - sitt hotellrum! Där kan de välja mellan olika outfits beroende på aktivitet, en promenad på stan, ett restaurangbesök eller en kväll ute. I garderoben finns moderna kläder från våra största märken.

- Vi vill förvandla packångesten till spänning och förväntan. En längtan efter att på sina egna villkor få shoppa. Det enda de behöver är en stor väska för att få med sig sina nya favoritplagg hem, säger Eva Ottosson Rask.

Clarion Collection Hotel Tapto har 140 hotellrum och ligger i de lugna och lummiga delarna av Östermalm i centrala Stockholm och är del av hotellkedjan Clarion Collection som driver över 50 mindre och centralt belägna hotell i Norden.

Best of Brands har anor sedan 1920 i klädkedjan Gustavssons herr- och juniorkläder. 1997 skapades namnet Best of Brands, och konceptet som kedjan ser ut idag. Företagets unika mix av märkeskläder och goda service har gjort dem till en populär klädkedja för modemedvetna kunder.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.