HSMAI bjuder in till Møte- og Eventbørsen i Oslo den 25 januari - | Konferensvärlden
Møte- og Eventbørs äger rum på Den Norske Opera & Ballett den 25 januari 2017.
Mötesnytt > HSMAI bjuder in till Møte- og Eventbørsen i Oslo den 25 januari

HSMAI bjuder in till Møte- og Eventbørsen i Oslo den 25 januari

Event HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International) bjuder in till Møte- og Eventbørsen på Den Norske Opera & Ballet i Oslo den 25 januari, 2017. En mötesdag för dig som arbetar med inköp och/eller administration av kurser, konferenser, möten och evenemang. HSMAI har i många år samlat kunder och branschfolk till denna viktiga mötesdag.

13 januari 2017, uppdaterad: 13 januari 2017

Som besökare kan du gratis delta på Møte- og Eventbørsen som inkluderar möten med branschaktörer, ett innovativt seminarium, lunch och samvaro med enkel plockmat och något gott i glasen mot slutet av dagen. Du möter en mängd spännande branschaktörer inom turism, resmål, konferensanläggningar och hotell samt andra leverantörer.

Om Møte- og Eventbørsen

Vi har lagt stor vikt på användbarheten för dig som kund när vi har satt ihop seminariet. Superinspiratören Steven van Belleghem berättar om kundresans extrema förvandling i en digital värld. Vi kör ”Speed Geeking” med det senaste inom event och konferens där fem olika föredragshållare bjuder på nyheter inom teknologi, evenemang, kurser och konferenser, trender och spännande affärsidéer som vi anser är ett ”must” att få med sig. Vi avslutar seminariet med en "unconference" där du som besökare själv kan vara med och sätta dagordningen. Detta kommer att bli en informell samling med köpare och branschfolk där vi utbyter kunskap och idéer utan en på förhand fastställd dagordning. Varje deltagare kan komma med frågor eller ämnen som de vill diskutera. En skicklig moderator leder sessionen. HSMAI har haft stor framgång med detta koncept i flera europeiska städer men det är första gången en "unconference" hålls med möte- och eventbranschen som tema. Se hela programmet här!

Flera spännande nylanseringar under dagen

Vi samarbetar med Norway Convention Bureau även i år som kommer att hålla sitt eget kongress-seminarium under evenemanget. Tillsammans med resten av branschen kommer vi visa upp oss för kunder och rese- och eventbyråer onsdagen den 25 januari i underbara omgivningar. Det är första gången Den Norske Opera & Ballett bereder plats åt denna typ av arrangemang så det är med stolthet vi välkomnar dig till årets Møte- og Eventbørs på Den Norske Opera & Ballett!
Anmäl dig här!

För frågor och information:
Linda Merethe Ramberg,
Projektledare HSMAI Møte- og Eventbørsen/HSMAI Prisene 2017
Mobil: +47 928 03 694
E-post: lramberg@online.no

Taggar/Etiketter
Evenemang  Hotell  Konferens  Norge  Oslo  Samarbeten  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.