HTL hotels nya hotell i Stockholm har öppnat - | Konferensvärlden
HTL Upplandsgatan
Mötesnytt > HTL hotels nya hotell i Stockholm har öppnat

HTL hotels nya hotell i Stockholm har öppnat

Nyöppnat Under våren 2014 öppnade HTL hotels sitt första hotell i Stockholm, HTL Kungsgatan, ett hotell med fokus på hög kvalitet, personlig service och smarta funktioner. Nu har hotellkedjan öppnat upp sitt andra hotell i Stockholm, den här gången på Upplandsgatan.

7 oktober 2015,

Det har gått snabbt för HTL hotels att göra avtryck på den Skandinaviska marknaden. Efter öppningen av HTL Kungsgatan i Stockholm, maj 2014, har den digitala hotellkedjan expanderat med ytterligare två hotell i Oslo. Nu har ännu ett hotell slagit upp portarna i Stockholm.

– Efter att ha firat öppningen av HTL Upplandsgatan med ett lyckat invigningsevenemang, där några av stadens bästa varumärken - även kopplade till HTLs cityguide - för en kväll fått visa upp sina produkter i våra smarta hotellrum, känner vi oss väldigt entusiastiska över att HTL Upplandsgatan nu officiellt tar emot gäster från världens alla hörn. Vi ser detta som ett lovande nästa steg i HTL hotels snabba expansion, säger Gül Heper, Commercial Manager på HTL hotels.

Innovativ utmanare
HTL Upplandsgatan hör - likt samtliga av HTLs hotell - till den nya tidens hotellkedja, med ett unikt koncept som innebär centralbelägna hotell för den moderna resenären som uppskattar hög kvalitet, personlig service och modern design i kombination med smarta digitala lösningar. Hotellens värdar finns till hands under samtliga dygnets timmar för att garantera gästen en trivsam vistelse.

Med mobilen som rumsnyckel, enkel incheckning och bokning dygnet runt erbjuder HTL hotels gästen en förenklad digital och individuell reseupplevelse. Gästen kan själv välja om man vill checka in på väg till hotellet och få sin nyckel direkt i mobilen eller genom att på några sekunder checka in via en surfplatta på hotellet. HTL hotels nyckelapp inkluderar även hotellinformation och en cityguide. Gratis wifi finns tillgängligt på hela hotellet med möjlighet för gästen att koppla upp sin mobiltelefon, surfplatta eller dator mot rummets LED TV med hjälp av Miracast och Airplay.


En lounge för både arbete och mingel

HTL Upplandgatans lounge blir en ny mötesplats mitt i Stockholm, designad att fungera som inspirerande arbetsplats med många eluttag och gratis wifi, samt att vara en samlingsplats för mingel och nöje. Detta kompletteras sedan med loungen på HTL Kungsgatan, Upplandsgatans systerhotell, som sedan hotellet öppnades i maj 2014 arrangerat vitt skilda evenemang som inkluderar alltifrån filmpremiärer till ölmässor och valvakor. Loungens läge gör HTL Upplandsgatan till det perfekta stället att mötas upp i anslutning till bion, konserten eller nattklubben. Loungen är öppen dygnet runt, likaså hotellets minibutik The Store, där ett noga utvalt sortiment av drycker, smörgåsar, soppor, sallader och snacks finns till försäljning. Frukost serveras i loungen på morgonen och enklare mat och dryck serveras under resten av dygnet. 

Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.