Kända profiler leder Countryside Hotels nya weekendkoncept - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Kända profiler leder Countryside Hotels nya weekendkoncept

Kända profiler leder Countryside Hotels nya weekendkoncept

Mötestrender Följ med på Sveriges roligaste vinprovning med Peter Wahlbeck, låt dig inspireras till en hälsosammare livsstil av Emma Igelström, upplev en helg i bästa Downton Abbey-stil med Peder Lamm eller häng med på en utmanande tränings- och vinprovningshelg med Kajsa Bergqvist. Med sitt nya koncept, Countryside Living, bjuder Countryside Hotels in till exklusiva temahelger, med några av Sveriges mest folkkära och färgstarka profiler som värdar.

19 mars 2015, uppdaterad: 1 juni 2015

Med sitt nya koncept, Countryside Living, bjuder Countryside Hotels in till exklusiva temahelger, med några av Sveriges mest folkkära och färgstarka profiler som värdar.

I juni går startskottet för Countryside Hotels storsatsning Countryside Living. I konceptet bjuder några av Sveriges mest kända personer in till specialsydda temahelger med olika inriktningar. Helgerna inkluderar, utöver mat, logi och vackra omgivningar också föreläsningar och aktiviteter på valt tema, ledda av värdarna själva.

Konceptet är unikt i sitt slag och Countryside Hotels hoppas kunna sprida både kunskap och livsnjutning med sin satsning.

­– Med Countryside Living vill vi ta vårt erbjudande och weekendkoncept ett steg längre. Genom att samarbeta med några av Sveriges mest folkkära profiler, vill vi få fler att upptäcka den stora variation av upplevelser som Countryside Hotels erbjuder runt om i Sverige, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

Temahelger inom konceptet Countryside Living:

  • Nå dina träningsmålmed Kajsa Bergqvist
  • Sveriges roligaste vinprovning med Peter Wahlbeck och Jonas Berger
  • Downton Abbey med Peder Lamm
  • Girls Wellness Academy med Emma Igelström

Profilerna har själva utformat sina temahelger. Resultatet är ett brett spektrum av aktiviteter som passar de allra flesta. Kajsa Bergqvist är en av värdarna för Countryside Living. Under hennes ledning kommer weekendgästerna träna och utmana sig själva för att nå sina träningsmål och också njuta av lärorika vinprovningar.

– Konceptet erbjuder en fantastisk chans att kombinera nytta med nöje och sköna omgivningar. Det ska bli otroligt kul att få träffa så många nya människor med samma brinnande intressen som jag, säger Kajsa Bergqvist.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.