Konsert & Kongress Linköping - en av Sveriges tre Svanenmärkta dagkonferensanläggningar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Konsert & Kongress Linköping - en av Sveriges tre Svanenmärkta dagkonferensanläggningar

Konsert & Kongress Linköping - en av Sveriges tre Svanenmärkta dagkonferensanläggningar

Hållbarhet & Miljö Konsert & Kongress Linköping är en av Sveriges största mötesanläggningar med över 20 möteslokaler och flexibla ytor för mässor, kongresser, event och middagar. Nu är Konsert & Kongress dessutom en av Sveriges tre Svanenmärkta dagkonferensanläggningar.

19 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

- Vi har ett stort engagemang hos vår personal, vilket är anledningen till att vi nu kan stoltsera med att vara bland de första i Sverige som lever upp till Svanens högt ställda krav för Restaurang och Konferens. Vi har sedan flera år tillbaka en ”Svanengrupp” med representanter från bolagets olika affärsområden som säkerställer att alla arbetar utifrån riktlinjer inom vårt miljöarbete för att skapa en grönare mötesplats. De har verkligen gjort ett jättejobb, säger Johan Rustan, VD för Arenabolaget.

Sedan 2009 är bolagets restaurangverksamhet på Konsert & Kongress Svanenmärkt och under 2014 genomfördes Arenabolagets första miljömärkta event på Konsert & Kongress. Svanenmärkningen för Konsert & Kongress som dagkonferensanläggning är ytterligare ett kvitto på att miljöarbetet håller hög klass.

- Vi har bland annat ökat andelen ekologiska och närproducerade råvaror och sett över avfallshantering samt energi- och vattenanvändning. Inköp har fokuserats mot miljömärkta varor och vi har bytt ut vattenflaskor till vattenautomater. Listan kan göras lång, men som stor mötesarrangör i Sverige ser vi framförallt ett ansvar i att påverka både leverantörer och våra besökare att agera miljömedvetet, säger Johan.

Bolagets ”Svanengrupp” arbetar vidare utifrån riktlinjer och rutiner och tittar hela tiden på nya möjligheter att förbättra Arenabolagets miljöarbete – för gästen och för att möta allt högre miljökrav från mötesbokare, men framför allt för just miljön.

 

Taggar/Etiketter
Konferens  Miljö  Svanenmärkta  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.