MJ’S – Malmös nyaste hotell, restaurang och bar - | Konferensvärlden
MJ's nya team.
Mötesnytt > MJ’S – Malmös nyaste hotell, restaurang och bar

MJ’S – Malmös nyaste hotell, restaurang och bar

På nya platser Bara veckor efter lanseringen av Steam Hotel i Västerås så är det dags för nästa stora nyhet för ESS Group. Malmös mest klassiska hotell, Mäster Johan, blir MJ’S. Nu ett hotell med en bar istället för en reception, en restaurang med en av Skånes mest spännande köksmästare, events och musik med fokus på Malmö och med helt nya specialdesignade rum. Men det är teamet på plats som är MJ’S största nyhet.

12 september 2017,

”MJ’S är en mycket stor satsning och investering för oss. Vi startade vår resa med Ystad Saltsjöbad och att nu äntligen, 10 år senare, få lansera MJ’S här i Malmö är otroligt spännande”, berättar Anders Nilsson VD.

”Men nog om renoveringar och investeringar! Teamet med Frida Nilsson, Arvid Laban Falk och Oscar Johansson är så mångfacetterat, dynamiskt och pulserande så jag vibrerar nästan själv av spänning”, fortsätter Anders.

Det nya teamet

Frida Nilsson är Skånes mest lysande stjärna på den kulinariska blå himmeln. Som ansvariga för öppningarna av Malmö Live, en andra plats i Kockarnas Kamp, erfarenheter från Michelin krogen Gastrologik och OS- och VM silver i Skåne Kulinar kommer hon sätta MJ’S på kartan när det kommer till restaurangupplevelsen.

”Allt jag gjort har lett fram till detta och jag är så spänd på att höra vad Malmö tycker om vår meny, mat, känsla och puls. Malmö behöver verkligen nya MJ’S, så är det bara”, berättar Frida Nilsson, Chef of Chefs.

Vid sin sida har hon Hotel Manager Arvid Laban Falk som ansluter efter fyra framgångsrika år inom Boulebar där han varit ansvarig för expansionen i Malmö, Göteborg och Köpenhamn men också arbetat som marknadschef och affärsutvecklare med fokus på de kreativa delarna. Senaste året har han drivit det internationella projektet The Conference by Media Evolution med över 5 000 besökare på 7 dagar och 65 event. Arvid kommer förflytta gränserna för vad ett hotell faktiskt kan vara. ”Jag har aldrig drivit hotell men jag har alltid jobbat med människor, glädje och känslor. MJ’S kommer ta plats i Malmö!” , berättar Arvid, Hotel Manager.

Och så Oscar Johansson som Restaurang Manager som kommer direkt från Sveriges mest prisbelönta boutiquehotell Pigalle. ”Jag älskar dryck i alla dess former och längtar efter att få utmanas, berätta och diskutera med våra gäster. Malmö, se upp! Och kom hit med höga förväntningar på våra cocktails”, avslutar Oscar.

”MJ’S är inte ett hotell i dess traditionella bemärkelse. Och med Frida, Arvid och Oscar så är ambitionen att inte bara skapa ett ställe där Malmö vill hänga utan att faktiskt också göra staden till en än starkare destination genom mat, miljö, event, konst, dryck och musik”, avslutar Anders Nilsson.

Läs mer om MJ's och boka på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.