Mobila kontor för mötesgäster på Högberga Gård - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Mobila kontor för mötesgäster på Högberga Gård

Mobila kontor för mötesgäster på Högberga Gård

Mötestrender Högberga Gård på Lidingö öppnar nu upp för flexibla och mobila kontor för mötesgäster som vill jobba i väntan på flyget, på nästa möte eller utnyttja ledtider för ett fokuserat arbetspass.

13 oktober 2015,

Idag behöver ett kontor inte nödvändigtvis vara ett rum med fyra väggar och en dörr som går att stänga. Det som framförallt värdesätts är kreativa och inspirerande miljöer med snabb internetuppkoppling och alltfler väljer att jobba från olika platser, som passar tillfället.

- Vi försöker vara lyhörda för våra gäster och hitta nya lösningar för deras behov utan att krångla till det, säger hotelldirektör Tina Dernelid.

Popup-kontoren ges utrymme på olika platser i och runtom herrgården. I bekväma fåtöljer, på den soldränkta terrassen eller i en gunga på berget med obruten havsutsikt. Det finns fritt wi-fi 100/100 som når långt utanför husets väggar och möjlighet att beställa enklare mat och dryck från en speciellt anpassad barmeny. För den som söker avskildhet finns möjlighet att arbeta i lugn och ro i något av grupprummen.

Gästerna kan med fördel komma kvällen före ett möte och hinna jobba tills mötet startar morgonen därefter. Möjligheten finns att gå upp i ottan och kombinera tidiga arbetsuppgifter med ett pass morgongympa eller sitta uppe sent framför datorn och avsluta med en drink i baren - eller samla tankarna under en promenad i de grönskande omgivningarna.

- Det här med mobila kontor är verkligen rätt i tiden, folk vill inte anpassa sig efter kontorsmiljöerna utan förväntar sig att kontorsmiljöerna ska anpassa sig efter dem. Kreativitet föder dessutom kreativitet, så ju trivsammare miljö, desto bättre resultat, säger Göran Adlén, trendspanare och föreläsare som jobbar mobilt på Högberga Gård så ofta han kan.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.