Nordic C Hotel ger guidade turer i Stockholm - | Konferensvärlden
Nordic C Hotel reception.
Nordic C Hotel reception.
Foto: Olav Stubberud
Nordic C Hotel lobby.
Nordic C Hotel lobby.
Foto: Olav Stubberud
Mötesnytt > Nordic C Hotel ger guidade turer i Stockholm

Nordic C Hotel ger guidade turer i Stockholm

Nöje De senaste åren har Nordic C Hotel lanserat en Information Desk i lobbyn, receptionspersonal som är specialutbildad i Stockholmskunskap och nu senast en egen tryckt karta till stadens både klassiska sevärdheter och annorlunda godbitar. Att börja erbjuda guidade turer direkt från hotellet är nästa steg. De nya guidade turerna startar sommaren 2016.

5 juli 2016, uppdaterad: 5 juli 2016

– Det är inte vårt hotell som är gästens destination – det är Stockholm, säger Director of Marketing Ulrika Mikiasson. Därför jobbar vi lika hårt med att informera om vår vackra stad som vi gör med att städa hotellrum och duka upp frukostar.

Ulrika Mikiasson fortsätter:
– Vi riktar oss främst mot internationella besökare, där efterfrågan på en klassisk guidad tur är stor. Turerna ges på engelska – om det inte är en grupp med bara svenskar – och vi samarbetar med en extern guide. I ett senare skede kommer vi även att erbjuda en city-tour speciellt utformad för svenska gäster.

Nordic C Hotel ligger centralt i Stockholm och är känt för att i sina inomhusmiljöer reflekterar stadens estetik. På damernas påminns besökaren om Sergels torg och i ett av konferensrummen om ett körsbärsblommande Kungsträdgården. Hotellrummen har alla fotokonst från Stockholm och mötesrummen bär namn från olika stadsdelar.

De nya guidade turerna startar sommaren 2016. Turen tar omkring 2 timmar och erbjuds fem gånger per vecka, både förmiddagar och eftermiddagar. Turen är avgiftsbelagd men gratis för barn under 12 år.

De guidade turerna är även en bra aktivitet för konferensgrupper som besöker Stockholm och vill inspireras av vår vackra huvudstad.

Nordic C Hotel erbjuder 367 hotellrum, 11 möteslokaler, bar och restaurang + unik ICEBAR på Vasaplan i Stockholm city. Läs mer om Nordic C Hotel på Konferensguiden.se och boka din konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.