Nordic Light Hotel ansluter sig till Preferred Hotels & Resorts - | Konferensvärlden
Nordic Light Hotel ansluter sig till Preferred Hotels & Resorts.
Mötesnytt > Nordic Light Hotel ansluter sig till Preferred Hotels & Resorts

Nordic Light Hotel ansluter sig till Preferred Hotels & Resorts

Hotell Nordic Light Hotel i Stockholm har blivit medlemmar i Preferred Hotels & Resorts, som är världens största aktör inom segmentet fristående, individuella hotell med unika profiler. De representerar 650 hotell i 85 länder och har kontor i 40 utav dessa länder.

19 januari 2017,

Ett känt samtida hotell, mitt i stadens kreativa hubb och stadskärna. Nordic Light Hotel är en institution bara några steg från Centralstationen och Arlanda Express. Stadens shopping ligger runt hörnet och alla nöjen är inte långt borta heller. Förutom 175 stilrena rum får gästerna ta del av ett fullt utrustat gym, otroliga konferens och evenemangsmöjligheter, gratisWiFi, en ekologisk frukost och restaurangen The Crooked Leg. En Artist in Residence finns oftast på plats vilket gör att lobbyn omvandlas till en kreativ mötesplats.

Ett centralt hotell med internationell prägel

Nordic Light Hotel är ett av Stockholms mest centrala hotell. Hotellet har en stark internationell profil och en produkt som riktar sig till resenären som uppskattar genuinitet, kombinerat med professionell och personlig service. Ett nordiskt hotell med en stolthet för regionen.

- Valet att byta var givet när vi la ut vår nya långsiktiga strategi. Vi behöver en partner med fler internationella kontor och bättre global täckning, säger Marcus Majewski, VD på Nordic Light Hotel.

Gäster på Nordic Light Hotel är nu berättigade till att bli medlemmar i iPrefer som är ett värdebaserat lojalitetsprogram, där gästerna kan belönas med elitstatus samt många andra fördelar på de över 600 hotellen i världen.

Om Preferred Hotels & Resorts

Preferred Hotels & Resorts är en strategisk partner för hotellägare, hotelldriftsbolag och diverse andra hotellkonstellationer. Primärt får man stöd med strategier, försäljning, marknadsföring, PR oh distribution. Varje anläggning som tilldelas ett medlemskap måste hålla en hög kvalité och en servicenivå som är förstklassig. Gruppen består av fem globala samlingar hotell – Legend, LVX, Lifestyle, Connect, och Preferred Residences. Nordic Light Hotel är den nyaste medlemmen i Lifestyle Collection. Preferred Hotels & Resorts är länken mellan den medvetna resenärer och hotellupplevelsen som passar dennes behov bäst för just det tillfället.

Få kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens, kickoff eller event på Nordic Light Hotel - besök Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.