Nu lanseras Scandics nya möteskoncept - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nu lanseras Scandics nya möteskoncept

Nu lanseras Scandics nya möteskoncept

Mötestrender Värdet av en mer effektiv möteskultur har länge varit aktuellt men det är först i år som branschen spår en efterlängtad förändring mot bättre och mer produktiva möten. Genom certifierade mötesrådgivare, tekniska lösningar, kreativa övningar och hälsosam mat vill Scandic, med sitt nya möteskoncept, förändra sättet 10 000 kunder planerar och genomför möten.

8 maj 2017,

Lanseringen sker mellan 8-12 maj då 2000 Scandicanställda under fyra dagar skall möta närmare 10 000 kunder för att inspirera dem till bättre möten. Företag bjuds då in för att testa det nya konceptet som har tagits fram som svar på behov hos Scandics företagskunder.

Förändringar för bättre möteskultur

I arbetet med att utveckla möten på Scandic har fler än 2000 kunder och mötesbokare tillfrågats om vad som är viktigt för dem. Mer än hälften tycker att deras möten är ineffektiva idag och 9 av 10 chefer anser att möten är en viktig del för organisationer att bli framgångsrika. Det som efterfrågas är att få stöd utifrån sina mötesbehov, att få rätt energi i mötet och att genomförandet ska vara enkelt. Med det som utgångspunkt erbjuder Scandic nu skräddarsydda lösningar och rådgivning från planeringsstadiet, till genomförande och utvärdering, för att förbättra kundernas möteskultur.

- Ett möte kan skapa stor förändring - eller vara ett slöseri med tid. Genom vårt nya koncept och våra mötesrådgivare har vi nu möjlighet att skapa de bästa förutsättningarna för goda, effektiva och inspirerande möten. Den här storsatsningen har tagits fram tillsammans med våra kunder och just därför känns det fantastiskt att lansera i Norden och Europa, säger Thomas Engelhart, kommersiell direktör för Scandic Hotels.

Fler mötesrådgivare

I samarbete med Hyper Island utbildar Scandic nu mötesrådgivare i hur man anordnar framgångsrika möten. Ambitionen är att ha totalt 500 mötesrådgivare år 2020 på Scandics hotell i Norden. Rådgivarna kommer att stötta företag i att ta fram bättre möten baserat på företagets syfte och mål, oavsett vilken inriktning det är på mötet: utbildning, inspiration, innovation eller annat.

Andra nyheter och tjänster

Det nya möteskonceptet innehåller förutom rådgivare ett flertal andra nyheter och tjänster för att tillgodose framtidens mötesbehov. Ett nytt materbjudande har tagits fram för att passa alla, oavsett allergener eller om gästen har särskilda matpreferenser. En Magic Box finns i varje konferensrum med övningar för bättre engagemang under mötet. Scandic har också knutit till sig olika tekniska lösningar för att kunna ha dialog med deltagarna redan innan mötet har börjat. Scandics koncept ger även kunden möjlighet att välja bland olika tilläggstjänster såsom broadcasting och gamification.

Utrullningen som påbörjats under våren kommer att pågå under hela 2017, då majoriteten av alla Scandichotell kommer att erbjuda det nya möteskonceptet.

Sök och boka ditt Scandichotell på Konferensguiden.se - få kostnadsfri bokningshjälp!

Taggar/Etiketter
Hotell  Konferens  Mat & dryck  Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.