Nu öppnar Quality Hotel Match - en lysande stjärna vid Vätterns södra strand - | Konferensvärlden
Quality Hotel Match
Quality Hotel Match
Quality Hotel Match
Quality Hotel Match
Mötesnytt > Nu öppnar Quality Hotel Match - en lysande stjärna vid Vätterns södra strand

Nu öppnar Quality Hotel Match - en lysande stjärna vid Vätterns södra strand

Nyöppnat Hållbarhet, gästupplevelse och god mat i fokus när Nordic Choice Hotels öppnar sitt fjärde hotell i Jönköping. Med direkt anslutning till det historiska tändsticksområdet med sina 17 våningar och magnifik utsikt över Sveriges näst största sjö blir det ett nytt landmärke i staden.

1 september 2022,

Hotellet som började byggas 2018 etableras under Nordic Choice Hotels varumärke Quality och rymmer 229 hotellrum, 10 konferensrum, fitnessområde och en utomhuspool. Här skapas en naturlig mötesplats för affärsresenärer, vänner och familjer, både från Jönköping och tillresta besökare. 

- Jönköping, vilken stad! Vid Vätterns kant, med enastående tillgänglighet mitt i södra Sverige och med en anrik industrihistoria som få andra städer kan mäta sig med. Nya Quality Hotel Match är verkligen en lysande stjärna med enastående möjligheter att möta både lokala Jönköpingsbor och tillresta turister, säger Petter Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels.

Vikten av hållbarhet

Hållbarhet står högt upp på agendan för Nordic Choice och fastigheter och mat är de områden där koncernen ser störst potential att göra skillnad. För Quality Hotel Match har en ansökan till LEED Sweden lämnats in och enligt hotellets egna beräkningar hamnar man på den näst högsta nivån - Gold. LEED-systemet organiseras i kategorier som handlar om bland annat energi och vattenförbrukning, innemiljö, material och avfallshantering.

Nytt restaurangkoncept

55 personer kommer att jobba på hotellet när det öppnar och restaurangen Brasserie NÒR blir den första restaurangen i Sverige som koncernen öppnar under konceptet. Fokus kommer ligga på okomplicerad mat med högkvalitativa råvaror. 

- Äntligen får vi slå upp dörrarna till Jönköpings nya hotell-pärla. Vi har jobbat stenhårt de senaste månaderna för att få all klart till öppning och nu är det äntligen dags. Det kliar i fingrarna att kunna visa upp vårt fina hotell för Jönköpingsborna och jag tror alla mina kollegor på hotellet är lika sugna som jag på att öppna upp dörrarna och hälsa våra gäster välkomna hit, säger Catarina Halldén, hotelldirektör på Quality Hotel Match.

Hotellet slår upp sina dörrar den 1 september och erbjuder möjligheter till konferens, logi och mat och dryck i hotellets restaurang.

Fakta om Quality Hotel Match
Antal våningar: 17
Antal hotellrum: 229
Antal mötesrum: 10
Bar, restaurang och gym
Fastighetsägare: Skanska/Balder

Läs mer och boka er nästa konferens här - på Konferensguiden.se erbjuder vi kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.