Ny aktivitet på Gullmarsstrand - bergsklättring - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny aktivitet på Gullmarsstrand - bergsklättring

Ny aktivitet på Gullmarsstrand - bergsklättring

Mötestrender Hotell Gullmarsstrand, som ligger cirka 1 timme norr om Göteborg på västkusten, har skrivit avtal med Lysekils kommun om att få bulta upp en klippa intill badplatsen Bökevik, i direkt anslutning till hotellet. Nyheten innebär ytterligare ett tillskott till anläggningens utbud av utomhusaktiviteter som kan utövas i samband med konferensen, kickoffen eller under semestern.

20 juni 2016, uppdaterad: 20 juni 2016

Bergsklättring är det senaste tillskottet i utvecklingen av nya aktivitets- och upplevelsepaket som ständigt pågår på Gullmarsstrand Hotell & Konferens. Maria Kjelsson, vd på Gullmarsstrand Hotell & Konferens, menar att de tror på kropp och själ i harmoni och balans, och blandar livets njutningar med ett aktivt utomhusliv, helt enligt gästernas önskemål.

Aktivitetspaket och samarbetspartners

Klippan där bergsklättringen kommer att utövas är belägen i direkt anslutning till hotellet. Man räknar med att ha ett antal leder samt topprepsankare klara till hösten. Bultningen kommer att utföras av Jens Larssen, erfaren klättrare som har arbetat med bultning under 25 år. Jens driver även en av världens största klättringssajter 8a.nu. Aktivitetspaketet kommer att utvecklas i nära samarbete med företaget Outdoor West från Lysekil som specialiserat sig på utomhusaktiviteter som havskajak, klättring, cykling och vandring.

- Bergsklättringen blir en integrerad del av hotellets hela aktivitets- och upplevelseutbud. Det är nytt för oss och därmed extra spännande. Jens Larssen, med sin långa klättringserfarenhet, är en tillgång i det här arbetet, liksom Outdoor West som varit med länge i branschen. Tillsammans kvalitetssäkrar vi helheten så att våra gäster kan känna sig trygga i alla lägen. Bergsklättringen får en exceptionell ”förpackning” genom tillgången till hotellets hela utbud., säger Maria Kjelsson.

Mer information om Gullmarsstrand Hotell & Konferens hittar du på sök- och bokningssajten Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.