Ny eventhall vid Arlanda ger förutsättningar för stora event - | Konferensvärlden
DRIVELAB Center
Mötesnytt > Ny eventhall vid Arlanda ger förutsättningar för stora event

Ny eventhall vid Arlanda ger förutsättningar för stora event

Stora möten Utvecklingen av området DRIVELAB vid Stockholm Arlanda Airport fortsätter. En ny eventhall om dryga 1 500 m2 är under uppförande och väntas vara klar den 1:a maj. Eventhallen kommer att ge området helt andra möjligheter att inhysa stora konferensgrupper och större event. Eventhallen i sin helhet kommer att inrymma cirka 700-800 personer. Operatör kommer Training Partner att vara, som redan idag är en stor aktör i området.

26 januari 2016, uppdaterad: 8 februari 2016

– Detta betyder att vi kan vara ännu mer effektiva och spara ännu mer restid för våra kunder när vi har events eller utbildningar. Hittills har vi inte kunnat erbjuda våra kunder en tillräckligt stor eventhall i området DRIVELAB, vilket vi från och med den 1 maj kommer att kunna göra. Det känns otroligt kul, säger Peter Olofsson, VD på Training Partner.

Sedan 2011 har företaget Training Partner expanderat kraftigt i området DRIVELAB Stockholm. Med cirka 7 000 m2 lokaler, egen testbana och snart även hotell i direkt anslutning till området samt terrängbana till hösten lockar man fler och fler större kunder inom fordonsindustrin till det nybyggda DRIVELAB-området.

– Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av DRIVELAB och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren. Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand VD för Arlandastad Holding, som äger och utvecklar varumärket DRIVELAB och området kring Arlanda.

DRIVELAB
DRIVELAB Stockholm är en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad, i direkt anslutning till Stockholm Arlanda flygplats – mitt i den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm. Visionen är ”Att skapa en unik och inspirerande arena, i världsklass, för framtidens fordonsindustri”

TRAINING PARTNER NORDIC AB
Training Partner Nordic AB erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med sitt nya Training Center och den nya testbanan vid Arlanda har företaget på senare år även specialiserat sig på att utföra lanseringar, events och mässor.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.