Ny hemlig uteservering öppnar på Scandic Grand Central - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny hemlig uteservering öppnar på Scandic Grand Central

Ny hemlig uteservering öppnar på Scandic Grand Central

Nyöppnat Det har aldrig varit så lätt att resa till Italien utan att lämna Sverige. I maj öppnar Scandic Grand Central en helt ny uteservering på hotellets hittills okända innergård med inspiration från det romantiska Italien. På Little Italy iscensätts en lummig italiensk piazza där italiensk mat och dryck serveras.

14 april 2015, uppdaterad: 1 juni 2015

Den rätta stämningen skapas med inredningsdetaljer som klädstreck, flaggvimplar, kulörta lampor,randiga parasoll och vackra citrusväxter. Som underhållning kommer det på väggarna projiceras gamla italienska filmer som Fellinis 50-talsklassiker La Strada. Little Italy kommer erbjuda skönt barhäng och en härlig italiensk atmosfär mitt i centrala Stockholm som får vem som helst att drömma sig bort till varma Italien.

Menyn kommer innehålla italienska klassiker som Vitello tonnato (kalvrostbiff, kapris och tonfiskmajonnäs), sparrisrisotto med parmesan, citron och rucola samt till dessert vaniljpannacotta med jordgubbar, limoncello och mynta. Enklare plockmat och smårätter som marinerade oliver, chilimarinerade skaldjur och caponata (italiensk ratatouille) finns också på menyn. I dryckesväg kommer baren erbjuda ett brett utbud italienska viner, öl och cocktails.

Little Italy invigs i början av maj och kommer att ha öppet måndag till lördag 16.00–22.00 fram till september månad.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.