Ny VD för Petter Stordalens fastighetsbolag Home Properties - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ny VD för Petter Stordalens fastighetsbolag Home Properties

Ny VD för Petter Stordalens fastighetsbolag Home Properties

På nya platser Från och med den 1 oktober kommer Marcus Carlsson att ta över ansvaret som VD för Petter Stordalens fastighetsbolag Home Properties, ett av marknadens ledande företag inom utveckling och förvaltning av hotellfastigheter. Marcus kommer även att vara ansvarig för fastigheterna i Petter Stordalens bolag Anker Properties.

26 augusti 2015,

- Marcus har varit en del av Nordic Choice Hotels under många år och han är kunnig när det gäller hotelldrift. Marcus har imponerat med sitt affärssinne och öga för detaljer. Jag är säker på att Marcus är rätt person för Home Properties, säger Petter A. Stordalen, ägare av Home Properties.

Marcus Carlsson har tidigare varit driftschef och operativ ledare för Comfort-kedjan med bland annat ansvar för nya kontrakt. De senaste två åren har Marcus arbetat som Director of Project Development (chef för projektutveckling) för Nordic Choice Hotels med ansvar för att hitta och ro i land nya hotellprojekt och kontraktförhandlingar med fastighetsutvecklare.

- Marcus har visat en unik förmåga att träffa mitt i prick när det gäller utvalda projekt. Han är duktig på att se helheten och är samtidigt noggrann med detaljer och han kommunicerar väl med både fastighetsutvecklare och fastighetsägare. Marcus har varit en viktig resurs på avdelningen och vi önskar honom fortsatt lycka till i sin nya tjänst, säger Catarina Molén-Runnäs, VD för Nordic Property Management.

Home Properties och Anker Properties äger bland annat Clarion Hotel Post i Göteborg, Clarion Hotel Amaranten i Stockholm och Clarion Collection Hotel Christiania Teater i Oslo. Utöver ansvar för den dagliga verksamheten av Home Properties, kommer Marcus Carlsson att ha ett tätt samarbete med business development inom Nordic Choice Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.